Kaninbur som får pelsvennene til å føle seg hjemme

https://www.dancovershop.com/no/products/kaninbur.aspx

Kaninbur i tre over to etasjer vil være en perfekt løsning. De koselige og romslige kaninburet kommer til å ta seg godt ut overalt i hagen, eller kanskje på terrassen så du har lettere tilgang. Du kan også bestille luftegården laget av tre, der kaninene kan ha det fint med å grave, spise, leke og alt annet. Kaninburet har et separat soveområde med en trapp, stor dør med skåte som gjør det enkelt å rengjøre og ha kontakt med dyrene. Taket har kraftig takpapp, som gjør buret tørt og fint for beboerne. Du får kaninburet som et enkelt monteringssett i solid og vakkert rødt sedertre.

Barna kommer til å elske å ha kjæledyr i et kaninbur i hagen

Et sjarmerende og solid kaninbur gir fine omgivelser til kjæledyrene. Mange bestiller også en stor luftegård laget i tre, slik at kaninene kan ha mer plass til å utfolde seg og leke. Luftegården har netting på alle sidene, slik at du kan glede deg over de søte dyrene til enhver tid. Luftegården gir ekstra plass til kaninene for å løpe, spise og leke. Det er en dør i enden av luftegården, og i kombinasjon med de to nettinglukene, har du enkel tilgang til luftegården fra alle kanter. De tre åpningene gjør det enkelt å rengjøre, sette kaninene i luftegården og ta dem ut igjen når de skal tilbake i buret. Åpningene er også praktiske når du eller barna ønsker å kose med kaninene. Et koselig kaninbur kan også være en måte å lære barna å ta vare et annet levende vesen eller to.

Kaninbur er bare en del av det store utvalget av kvalitetsprodukter til dyr

Det koselige og elegante kaninburet og luftegården, er en del av det store utvalget av kvalitetsprodukter til dyr. Produktene er tiltenkt både private kunder og profesjonelle oppdrettere, hobbybønder og andre som steller for ulike typer dyr. Foruten kaninburene og luftegårdene, har vi hønsehus eller hønsegårder, hundegårder og husdyrtelt til det meste av beitedyr. Alle de forskjellige produktene er laget av kvalitetsmaterialer, har god funksjonalitet og er veldig holdbare. Har du noen spørsmål om kaninbur eller andre produkter i butikken? Ring oss gjerne, send en e-post eller bruk chatten. Se mer her:
https://www.dancovershop.com/no/products/kaninbur.aspx

Share

%d bloggers like this: