Profesjonelle løsninger til COVID-19 fra Dancover

https://www.dancovershop.com/no/covid-19-losninger.aspx

Vi har en rekke profesjonelle løsninger som kan benyttes i forbindelse med COVID-19, som kan bidra til å imøtekomme de ulike reglene vi fremdeles må forholde oss til. Alle begynner å bli lei av restriksjonene, men sosial distansering er likevel en av forholdsreglene vi ganske enkelt må leve med. En du kaller det sosial distansering eller trygg avstand, har vi noen løsninger som kan bidra til å administrere logistikken når det gjelder trygg avstand. Når du trenger å tilrettelegge for trygg avstand på skoler, institusjoner, arbeidsplasser, butikker, restauranter og kafeer, må du lage til litt ekstra plass for å fordele elever og studenter, ansatte, kunder, gjester og andre. Her hos Dancover har vi et stort utvalg av profesjonelle, fleksible og rimelige COVID19 -løsninger for å bidra til utfordringen med distansering. Vi har romslige og solide partytelt, FleXtents® quick-up telt, foldebord og stoler, gulvbelegg og varmeapparater. For at de nye rommene skal være trygge, har vi safetypacks og annet sikkerhetsutstyr.

COVID19 -løsninger på skoler, barnehager og andre institusjoner

På skoler, barnehager og andre institusjoner, er en av hovedutfordringene å finne tilstrekkelig plass. Nå du må opprettholde en trygg avstand, må barna og elevene være lengre fra hverandre enn vanlig. Da går du raskt tom for plass inne i de vanlige fasilitetene. Med ett eller flere av partyteltene eller quick-up teltene, kan du raskt lage til mer plass til en rimelig pris. Ved å sette opp telt og quick-up telt på utsiden av skolen og andre steder, får du den ekstra plassen du trenger for at alle kan holde trygg avstand fra hverandre. Når pandemien etter hvert kommer under kontroll, kan du bruke partyteltene til fester eller andre arrangementer!

Besøkstelt til sykehjem og andre steder med tilsvarende behov

Beboere på sykehjem er nok en av gruppene i samfunnet som trolig har lidd mest under COVID19 -pandemien. De er mer isolert enn oss andre fordi de er mer sårbare enn de fleste. En effektiv og innovativ måte å hjelpe beboerne på syke- og aldershjem og sine kjære, er å bruke besøksteltene. Teltene er enkle å sette opp og har en transparent skillevegg inne i teltet gjør det mulig for beboerne og familiene å møtes uten smitterisiko. Du kan også bestille gulvløsninger, fleksible foldemøbler og varmeapparater for å gjøre rommet behagelig og funksjonelt. Alle produktene er enkle å vaske og desinfisere etter hvert besøk. Se alle de ulike COVID19 -løsningene her: https://www.dancovershop.com/no/covid-19-losninger.aspx

Share

%d bloggers like this: