Telthaller i industriell styrke til profesjonelle

https://www.dancovershop.com/no/products/rundbuehaller.aspx

Vi har akkurat introdusert en serie med solide telthaller eller rundbuehaller i industriell styrke. Den profesjonelle lagringsløsningen er perfekt for alle virksomheter som trenger en funksjonell, fleksibel og midlertidig telthall. Den romslige telthallen har flere muligheter til tørr og beskyttet lagring, produksjon og oppbevaring av varer, kjøretøy og maskineri. Du kan se de populære og klassiske rundbuehallene innen bransjer som blant annet jordbruk, bygg og anlegg og industri. Blant mange andre lagringsløsninger, så har vi et solid lagertelt med transparent takduk som gir mer lys inne i teltet på dagtid.

Telthaller som et økonomisk alternative til permanente lagerbygninger

De store og kraftige rundbuehallene leveres med solid ramme laget av galvaniserte stålrør med en slitesterk 900 g/m2 nettingforsterket PVC-duk. De profesjonelle telthallene er et økonomisk attraktivt alternativ til permanente konstruksjoner ettersom du kan flytte bygget hvis det er behov for det. De store telthallene har en snølast på 90 kg/m2 og en vindlast på 90 km/t. Den klassiske formen på teltet gjør det vanskelig for regnvann og snø å samle seg opp på toppen av konstruksjonen, og for vinden å ta tak i duken. Formen og konstruksjonen på telthallen generelt gjør den langt mindre utsatt for skader på grunn av dårlige værforhold og tilsvarende.

Rundbuehaller i europeisk kvalitet med god fleksibilitet

De nye telthallene eller rundbuehallene av ypperste klasse, er utviklet og produsert i Europa. Det er derfor vi kan tilby en høykvalitets lagringsløsning til en veldig konkurransedyktig pris. Besøk Dancovershop.com og se fargene, størrelsene og alternativene for å tilpasse teltet. Vi tilbyr lagringsløsningen i industriell styrke med en enkel 3x3m skyveport – men det er mulig å bestille én eller flere forlengelser og en ekstra skyveport hvis du ønsker. Har du spørsmål om de store holdbare telthallene eller rundbuehaller, ta kontakt med xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: