Telt for å sikre sosial distansering ved gjenåpning av skoler og institusjoner etter COVID-19 karantene

sosiale distanseringen, teltene, partyteltene, quick-up teltet FleXtents, quick-up teltet, FleXtents, partytelt, telt, Dancover, Dancovershop

Når samfunnet nå sakte åpner opp igjen etter COVID-19 pandemien, må vi fremdeles være veldig bevisste på smittefaren. Til tross for gjenåpning av skoler og institusjoner, må vi likevel være forsiktige og holde god avstand til hverandre – den såkalte sosiale distanseringen. Hvis ikke, er det ikke sikkert vi klarer å holde viruset nede. På mange skoler og barnehager er det for liten plass til å holde anbefalt avstand når alle barna returnerer. Dancover har en fleksibel og rimelig løsning på denne utfordringen – romslige og solide partytelt og FleXtents quick-up telt! De lette, kraftige og holdbare konstruksjonene kan raskt monteres og settes opp, og sørge for all den ekstra plassen du trenger for å separere, skille og isolere grupper med barn. Den ekstra plassen gjør det mulig å følge de offisielle retningslinjene vedrørende COVID-19, opprettholde sosial distansering og samtidig fortsette med de daglige gjøremålene.

Den innovative løsningen – partytelt og FleXtents® quick-up telt i høy kvalitet

Vi kaller det «sammen, men adskilt» når samtlige returnerer til barnehagen eller skolen etter COVID-19. For å gjøre nok plass til å opprettholde sosial distansering, anbefaler vi at du setter opp ett eller flere partytelt for å få den ekstra plassen du trenger for å holde en trygg avstand. Del opp barna i mindre grupper slik at du kan holde en trygg avstand til hverandre. I de store og solide partyteltene kan en gruppe barn oppholde seg mens de leker, hviler, spiser eller har undervisning. Teltene har store vinduer med et godt lysinnfall, som gjør det behagelig å være på innsiden av konstruksjonen. Hvis været tillater det, kan sideveggene tas av slik at barna kan leke i skyggen uten at det blir for varmt. Kort sagt, du får alle mulighetene til å opprettholde en trygg sosial avstand ved bruk av de solide, fleksible og rimelige teltene.

Telt til å opprettholde den sosiale distanseringen – og forskjellig utstyr for å få det til å fungere

Når du setter opp et telt eller et quick-up telt, er det viktig at du følger sikkerhetsanbefalingene og sikrer konstruksjonen ved bruk av en eller flere safetypacks med stormstropper og jordspyd. I tillegg, når du skal bruke et eller flere partytelt eller quick-up telt som quick-up teltet FleXtents®, trenger du sannsynligvis gulvløsninger og tepper for å lage rommet så tilnærmet normalt som mulig. Vi har også ulike varmeovner hvis du trenger varme i partyteltene eller bare trenger å ventilere rommet. Du må gjerne ringe oss hvis du har spørsmål om teltene til sosial distansering og ekstra plass i forbindelse med COVID-19 eller andre varer i butikken, vi gir personlige råd og veiledning.

Les mer her: https://www.dancovershop.com/uk/products/tents-for-social-distancing.aspx

Share

%d bloggers like this: