Sykkelskur til den dyrebare sykkelen

https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelbod.aspx

Sykkelskur blir stadig mer populære etter at så mange har kastet seg på syklingen. Sykling på vei eller i terrenget er ikke lenger forbeholdt proffe syklister, men har blitt stadig mer populært blant oss alle. For mange er sykling en sosial greie, der du kan treffe andre med den samme interessen, få litt frisk luft og trene ute, ofte i vakker natur. Hva gjør du med den dyrebare sykkelen når du kommer hjem igjen? Vi bruker ofte en god del penger på den rette sykkelen, og det er viktig at den oppbevares trygt og tørt når den ikke er i bruk. Noen har kanskje plass inne, men ofte vil du trenge et slags sykkelskur ute. Vi har mange løsninger i høy kvalitet til den dyrebare sykkelen eller syklene.

Sykkelskur i solide og vedlikeholdsfrie metallplater

Vi har ulike sykkelskur for å holde sykkelen eller syklene fine og tørre. Vi har, blant mange andre løsninger, sykkelskur i ProShed-serien, med et kompakt og moderne design som vil passe inn i de fleste hager. De solide sykkelskurene har plass til opptil fire sykler og har innebygget sykkelstativ. De doble dørene har sylinderlås og nøkler for å ta godt vare på syklene. Vi har også flere foldegarasjer som vil holde sykkelen fin og tørr, men ikke med samme sikkerhetsnivå på grunn av den myke duken. 

Redskapsboder til beskyttelse og vedlikehold

Når du starter med mer seriøs sykling, så begynner du ofte å vedlikeholde sykkelen selv også. Sykkelskurene er ofte laget bare til oppbevaring og sikkerhet. Velger du en av de mange solide redskapsbodene, så får du ikke bare plass til sykkelen, men du har også plass til verktøy og reservedeler. Du kan til og med få plass til å reparere og vedlikeholde sykkelen hvis du velger en av de store bodene. Vi har redskapsboder i mange størrelser og materialer, og noen av redskapsbodene har til og med skylight, slik at du får inn naturlig belysning på dagtid. Redskapsbodene er tilgjengelige i vedlikeholdsfritt metall eller polykarbonat. Vi har gulvrammer til bodene, slik at du kan installere et stabilt gulv inne i boden. Et gulv kan gi bedre isolasjon, minimere kondens og sørge for at du har perfekte arbeidsforhold når du vedlikeholder sykkelen.

Hvis mulig, sett sykkelskuret et sted det ikke synes

Vi anbefaler generelt at du plasserer sykkelskuret eller redskapsboden lett tilgjengelig, men ikke nødvendigvis så det er synlig for forbipasserende. Ofte bør et sykkelskur plasseres et sted i hagen eller bak huset. Beklageligvis blir det stjålet mange sykler, men med en kraftig lås på sykkelen og et solid og sikkert sykkelskur, er det mulig at tyven gir opp, slik at du kan ha den dyrebare sykkelen i fred. Se de forskjellige sykkelskurene her: https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelbod.aspx

Share

%d bloggers like this: