En redskapsbod fra Arrow eller Spacemaker sørger for at det alt blir velorganisert

https://www.dancovershop.com/no/products/hage-bod.aspx

En redskapsbod er en viktig del av enhver hage hvis du ønsker å ha alle hageredskapene, maskinene og alt det andre fint oppbevart og perfekt beskyttet. Kjøper du en redskapsbod fra Arrow eller Spacemaker, får du solid og elegant redskapsbod som varer i mange år uten å måtte bekymre deg for vedlikehold. De nye redskapsbodene fra Arrow er laget av galvanisert og vinylbelagt stål for å øke korrosjonsmotstanden. Bodene fra Spacemaker har et moderne paneldesign og elektrogalvaniserte plater med høy korrosjonsmotstand. Uansett hvilke av disse redskapsbodene du foretrekker, så får du en moderne og vedlikeholdsfri redskapsbod med plass til alle tingene du trenger i hagen hageredskap, små maskiner, maling, puter, leker og mye annet. De store skyvedørene sørger for enkel tilgang, og dørene kan låses med en hengelås (ikke inkludert).

Redskapsboder som en mer kompakt løsning

Foruten de frittstående redskapsbodene som du kan plassere nesten overalt, har vi noen kompakte redskapsboder til terrassen eller andre steder der det kan plasseres opp mot en vegg. Disse mer kompakte bodene er også perfekte til å oppbevare redskaper og annet, og de tar opp veldig liten plass. Stor låsbar dør til enkel adkomst og sikkerhet.

Redskapsskur til flere formål

Dette kompakte skuret har doble dører og et selvbalanserende lokk som gir enkel tilgang. Perfekt lagringsløsning til alt slags hageredskap, verktøy, små maskiner, grillen eller søppelspann. Glem alt om rust, råte og malingsflass, og gled deg over et velorganisert redskapsskur – som kan spare deg tid hver gang du ønsker å gjøre litt hagearbeid eller trenger å kaste søppel. Låsbart lokk og dører sørger for sikkerheten.

Vedskur til å holde veden fin og tørr

Når du oppbevarer ved, trenger du et tørt sted å legge kubbene – og hvis det tar seg fint ut, er jo det enda bedre! De elegante og moderne løsningene til oppbevaring av ved holder veden tørt og fint lagret. De har skråtak så vannet renner av, og det har åpning både foran og bak for å sørge for ventilasjon, slik at veden tørker og blir klar til peisen. Vedskuret har et elegant to-tone design, og vil ta seg godt ut sammen med metallbodene i seriene.

Stødig gulv til den nye redskapsboden

For å mest ut av redskapsbodene Arrow og Spacemaker, anbefaler vi at du installerer et gulv inne i boden. Seriene inkluderer solide gulvrammer (må bestilles separat), og Dancover har ulike gulvløsninger med anti-sklibeskyttelse og innebygget drenering. Gulvrammen er laget av varmgalvanisert stål med over overlegen korrosjonsmotstand. Gjør det beste ut av redskapsboden med å ha et stabilt gulv på innsiden.

Share

%d bloggers like this: