Sammenfoldbar bassengtunnel – det elegante bassengoverbygget

bassengoverbygg

Kraftig og elegant bassengtunnel til beskyttelse av bassenget mot støv og smuss om sommeren og til generell tildekking om vinteren. Det patenterte bassengoverbygget er et revolusjonært beskyttelsessystem med en lett aluminiumsramme og en kraftig delvis transparent toppduk i PVC. De solide nylonhjulene gjør det enkelt å strekke ut overbygget og trekke det tilbake når du ønsker å fjerne overbygget igjen. I motsetning til de fleste bassengoverbygg, kan du svømme når overbygget er over bassenget. De to skyvegardinene i PVC sørger for enkel adkomst fra hver side, slik at du har tilgang selv når bassenget er tildekket.

Fleksibelt bassengoverbygg i elegant italiensk design

Den elegante bassengtunnelen er laget av kraftige og holdbare materialer som aluminium og PVC. Alle som har svømmebasseng kjenner til problemet med rusk og rask, løv og alt annet som blåser eller havner i bassenget og får vannet til se skittent og lite inviterende ut. Det tar tid å rengjøre og rense bassenget, så et overbygg vil være den perfekte løsningen. NB! Du må rense vannet som vanlig og kontrollere de forskjellige verdiene – overbygget forhindrer bare at rusk og rask ikke havner i vannet. Den lette aluminiumsrammen og den flammehemmende duken av 550 g/m2 PVC, er lett å trekke frem og tilbake takket være de solide nylonhjulene. De transparente sidene og et hvitt tak vil se flott ut overalt. Den fleksible bassengtunnelen tar bare opp begrenset med plass når det er sammenfoldet.

Sammenfoldbar bassengtunnel og andre tunnelprodukter i høy kvalitet

Den elegante og fleksible sammenfoldbare bassengtunnelen er del av et stort utvalg av europeiske høykvalitetsprodukter, som dekker til og beskytter en rekke forskjellige gjenstander, f.eks. kjøretøy, sykler, hagemaskineri og mye annet. Dancover har sammenfoldbare tunnelgarasjer, foldegarasjer i mange forskjellige størrelser og farger. Bruk de kraftige og elegante garasjene og mye annet til å dekke til og beskytte ulike biler og andre kjøretøy mot solen, regnet, snøen, støv og annet. Hvis du ønsker å vite mer om tunnelproduktene, ta gjerne en titt i butikken eller kontakt xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: