Urbant landbruk til en grønn og bærekraftig livsstil

https://www.dancovershop.com/no/products/minidrivhus-kaldbenk.aspx

Urbant landbruk har blitt trendy, med folk overalt som tar vare på miljøet. Konseptet er ganske enkelt – du dyrker mat akkurat der du bor, selv midt i en stor by. Vi kan alle kjøpe økologisk frukt og grønnsaker på butikken. Likevel, i dag er det ikke spørsmål om behov slik det var under andre verdenskrig når alle hadde hager midt i byen. Nå er det fra ren glede over å se at ting vokser, som inspirerer folk til å starte et urbant landbruksprosjekt. Samtidig vet du at prosjekter som urbant landbruk også kan bidra til å begrense utslipp av CO2, ettersom du slipper å transportere grønnsakene halve kloden rundt. I tillegg får du fersk, økologisk mat uten plantevernmidler og hjelper miljøet på den måten. Urbant landbruk kan også være et sosialt prosjekt, hvis du lager en hage sammen med venner og naboer.

Dyrke økologisk mat sammen med andre

Det magiske med urbant landbruk, er at du kan dyrke nesten alt hvor som helst, så lenge du litt god jord, sunne planter, godt med vann og sol. Vi har noen av produktene som bidrar til å oppbevare jorden og mye annet på balkongen, på takterrassen eller hvor som helst ellers, mer eller mindre. Du kan kjøpe høybed, minidrivhus, veggdrivhus, plantekuvøser og kaldbenker. Alle produktene våre til urbant landbruk er laget av kvalitetsmaterialer, som er solide og holdbare. Sett at du bor i byen og tilrettelegger en hage i nabolaget der du trenger plass til mange planter. I det tilfellet, kan vi levere alle slags drivhus som passer til prosjektet, fra små drivhus opptil drivhus i profesjonell størrelse, der du kan dyrke alle slags til mange personer.

Polytunnel drivhus til et mer mobilt oppsett

Urbane landbruksprosjekter trenger av og til å være litt mer fleksible enn en vanlig hage, der du bor og dyrker ting år etter år. Hvis du setter opp et urbant landbruksprosjekt på en ledig tomt i byen, eller får lov til å dyrke noe i en offentlig park, så får du kanskje bare tillatelse til å gjøre det i én sesong. Da kan vi anbefale de lette polytunnel drivhusene, som er rimelige, enkle å montere, har utmerkede vekstvilkår – og kan demonteres etter sommeren og raskt flyttes til et annet sted. En populær DIY-løsning er å bygge en ramme til drivhuset og dekke det med den solide og holdbare drivhusfolien vi har. Drivhusfolien leveres på ruller for å gjøre den mer brukervennlig. Hvis du har spørsmål om de forskjellige produktene til urbane landbruksprosjekter, ring oss gjerne, send en e-post eller bruk chatten. Se alle produktene til urbant landbruk her: https://www.dancovershop.com/no/products/minidrivhus-kaldbenk.aspx

Share

%d bloggers like this: