Besøkstelt med en trygg gjennomsiktig skillevegg

https://www.dancovershop.com/no/products/besoekstelt-til-sykehjem.aspx

Et Covid-19 besøkstelt med en gjennomsiktig skillevegg kan være den perfekte løsningen for å opprettholde en trygg sosial distansering ved ulike anledninger, der man ønsker å møte hverandre i trygge omgivelser. De kraftige og fleksible besøksteltene danner en tryggere ramme til alle slags møter og andre aktiviteter ved pleiehjem, skoler og andre institusjoner. Partyteltene og FleXtents® quick-up teltene er perfekte som besøkstelt med en gjennomsiktig skillevegg på innsiden, den gir full oversikt og trygg distansering samtidig. Når du ønsker å tilrettelegge for møter eller andre slags sosiale arrangementer, kan et besøkstelt være løsningen. Som vi alle vet, må vi ta alle slags forhåndsregler for å unngå koronaviruset. Ikke bare må vi beskytte oss selv, men også ta godt vare på utsatte grupper som de eldre, syke og beboere på ulike institusjoner som sykehjem mm.

Besøkstelt er fleksible og kan utgjøre en enorm forskjell

Vi har ulike besøkstelt slik som de populære FleXtents® PRO, det er lette quick-up telt av høy kvalitet, som kan settes opp på bare 60 sekunder. Den gjennomsiktige skilleveggen utgjør hele forskjellen, siden du kan bruke det som et besøkstelt når du ønsker det, og som et vanlig telt til andre formål ved andre anledninger. Quick-up teltet er den perfekte rammen for trygge besøk ved pleiehjem, sykehus, institusjoner og andre steder der du må ta omfattende forhåndsregler for å unngå direktekontakt og risikere smitte. Den gjennomsiktige skilleveggen gir full øyekontakt og hørbarhet uten fysisk kontakt. Det samme gjelder skilleveggene til de store og romslige partyteltene i 4-meterserien. Den solide og praktiske skilleveggen til de 4 m brede partyteltene er lett å montere på rammen inne i partyteltet. (Festestrikker ikke inkludert!) Bestill skilleveggen (og festestrikkene) separat hvis du allerede har teltet fra før.

Komplette besøkstelt med gulv, fleksible møbler og et varmeapparat

Vi har forskjellige typer og størrelser på besøksteltene, i tillegg til gulvbelegg, foldebord og -stoler – alt i vaskbare materialer, slik at alt kan rengjøres og desinfiseres mellom besøkene. For at besøksteltet skal være praktisk i bruk, trenger du et solid gulv, komfortable møbler og et varmeapparat for å få en behagelig temperatur på inne i teltet. Besøksteltene, både partyteltene og quick-up teltene, har store vinduer som gir godt lysinnfall og lett adkomst selv i en rullestol. Både beboere og besøkende kan sitte fint og tørt på innsiden av teltet selv om det regner – og hygge seg i behagelig skygge når solen skinner. Dancover har et stort utvalg solide, fleksible og rimelige partytelt og FleXtents® quick-up telt, som er perfekte å bruke som besøkstelt. Besøkstelt er en enkel men veldig effektiv løsning, og de vil utgjøre et hav av forskjell for beboerne og familiene. Se alle de ulike besøksteltene her: https://www.dancovershop.com/no/products/besoekstelt-til-sykehjem.aspx

Share

%d bloggers like this: