Bassengroboter hjelper deg med å holde bassenget pent og rent

https://www.dancovershop.com/no/products/bassengtilbehoer.aspx

Bassengroboter er laget for én ting – å rengjøre bassenger. Når du har et basseng, vil løv og skitt uunngåelig falle eller blåse uti vannet, noe som fører til at det blir uklart og lite innbydende. Det er alltid lurt å dekke til bassenget når du ikke bruker det. Du må likevel bruke en bassengrobot fra tid til annen. Både nedgravde og frittstående bassenger må bunnen og sidene rengjøres, siden pumpen og filteret ikke fjerner all smuss fra bassenget. Hvis du har et basseng, vil du at vannet skal være rent og innbydende til enhver tid.  

La bassengroboten gjøre det skitne arbeidet

Hvis du er som de fleste bassengeiere, bruker du primært bassenget om sommeren. Da kan det være en god idé å bruke bassengroboten et par ganger i uken, eller kanskje enda oftere. La bassengroboten rengjøre bunnen og sidene av bassenget, slik at det er rent når du hopper uti. Ikke vent til vannet er grumsete, eller at du kan se rusk på bunnen av bassenget. Bruk bassengroboten regelmessig, slik at bassenget alltid er rent. Hvis vannet ser fint og klart ut, kan du vente en dag eller to med rengjøringen.  

Bruk en bassengroboten i kombinasjon med annet rengjøringsutstyr

Bassengkjemikaliene kan ikke rengjøre vannet skikkelig hvis du ikke bruker en bassengrobot. Langsomt vil bassenget bli grumsete og lite innbydende, ikke i løpet av en dag eller to, men over tid. Det er fordi bassengroboten hjelper kjemikaliene med å gjøre sitt, ved å gi deg friskt og innbydende vann i bassenget. Det er ingen som føler for å hoppe uti et basseng der vannet ikke er klart og innbydende. Når du velger en bassengrobot, må du ha en som passer til størrelsen på bassenget. Vi har en liten kabelfri bassengrobot til mindre basseng, samt store og kraftigere bassengroboter til større basseng.

Vi har bassengtilbehør som bassengroboter, overtrekk, pumper og varmeapparater

Bestill en bassengrobot til bassenget du har allerede, eller bestill en av våre populære bassengpakker med alt du trenger for å komme i gang. Vær oppmerksom på at bassengpakkene ikke inneholder en bassengrobot! Uansett hva slags basseng du har, er det en god idé å bruke en bassengrobot. Bassengfilteret og skimmeren vil fjerne rusk fra overflaten, mens bassengroboten ivaretar bunnen og sidene. Du må også måle vannet for å sikre at det er rent og har riktig pH-balanse. Et overtrekk til bassenget vil også hindre at blader og annet rusk faller i vannet når bassenget ikke er i bruk. Har du spørsmål om bassengrobotene, bassengpakker eller andre produkter? Ta gjerne kontakt på telefon, send oss en e-post eller bruk chatten. Se bassengrobotene og annet bassengtilbehør her: https://www.dancovershop.com/no/products/bassengtilbehoer.aspx

Share

%d bloggers like this: