Basecamptelt til flotte opplevelser i naturen

https://www.dancovershop.com/no/products/campingtelt.aspx

Det å ha et stort og romslig basecamptelt er viktig når du ønsker å utforske naturen. Du trenger ikke klatre høye fjell for å få glede av de store basecampteltene med plass til opptil 10 personer. Det romslige teltet vil fungere perfekt som base på alle slags ekspedisjoner – en skoleekskursjon, til familieferien eller når du trenger plass på innsiden av campingteltet til mer enn 3-5 personer. Vanligvis har ikke de store campingteltene mer plass enn til 3-5 personer. Har du et campingtelt som TentZing® basecamptelt til 10 personer, får du et flott sted å være mens du er utendørs et sted og hygger deg ute i naturen.

Basecamptelt med mange gode egenskaper

Det kraftige, holdbare og praktiske basecampteltet er et romslig kuppeltelt laget av kraftige kvalitetsmaterialer, som gjør det veldig slitesterkt. Det store teltet har plass til opptil 10 personer. Teltet er lett å sette opp og har teipet duk som gir maksimal værbeskyttelse. I tillegg er duken flammehemmende og har en vannsøyle på 3000 mm. Inngangen har takoverbygg, det gir en komfortabel inn- og utgang. Basecampteltet har også myggnetting, to innvendige gardiner for å lage separate rom og et gulv laget av 140 g/m2 svart PE. Bærebag og reparasjonssett er inkludert når du kjøper dette basecamptelt fra Dancover.

Mange andre campingtelt enn det store TentZing® basecampteltet

Foruten det store og romslige basecampteltet, har vi et stort utvalg av andre campingtelt. Du kan få alt fra små campingtelt til 2, 3 og 4 personer i form av f.eks. quick-up telt, tunneltelt, kuppel- og iglotelt – opptil de store teltene til 5 eller 6 personer med plass til bagasje og utstyr. Du får campingtelt til de unge som ønsker å være på farten, og derfor må bære så lite som mulig. De foretrekker gjerne et mindre og lettere telt. Du får også campingtelt til familien, som foretrekker et komfortabelt telt med mye plass til alt du trenger til familien – og et telt der du kan har ståhøyde på innsiden når du kler på deg og skifter. Se alle de ulike teltene her: https://www.dancovershop.com/uk/products/camping-tents.aspx

Share

%d bloggers like this: