Høstfestivaler og bondemarkeder krever riktig utstyr

https://www.dancovershop.com/no/products/flextents.aspx

Det er på tide å feire høsten når høsten er over oss med alle de vakre fargene. De fleste moderne mennesker bor langt fra gårdene og frukthagene hvor alle avlingene har vokst siden våren. Vi har kanskje tilgang til alle typer frukt og grønnsaker året rundt, men det er også en bevegelse mot en mer naturlig tilnærming til naturen – spis i henhold til årstiden og velg produkter laget i nærheten av der du bor. Skal du feire høsten i år – eller noe annet i løpet av høsten? Da kan vi gi deg riktig setting og annet utstyr.

FleXtents quick-up telt og mye annet til høstfestivalen

I årevis har vi levert de populære FleXtents ® quick-up teltene til høstfestivaler, bondemesser og markeder rundt om i Europa. De innovative quick-up teltene kan plasseres overalt hvor du trenger ly  midt på et jorde, ved siden av en låve eller gårdsplass eller midt i byen. De lette og elegante quick-up teltene er perfekte til alt fra en liten stand eller bod på et marked, til et stort midlertidig rom hvor du kan vise årets produkter eller ha en fabelaktig fest som feirer høsten eller noe annet. Vi leverer FleXtents ® quick-up telt til profesjonelle aktører innenfor de fleste bransjer, samt privatkunder. Når du deltar på en høstfestival, bondemesse, høstmarked eller et annet arrangement, kan du velge mellom et stort utvalg av FleXtents® quick-up telt. Du kan ha mer enn 1800 kombinasjoner, så det finnes alltid et FleXtents® quick-up telt til ditt arrangementet. Du kan til og med ha et quick-up telt med digitalt trykk for å profilere egen bedrift eller organisasjon.

Høstfestivaler krever alt slags arrangementstilbehør

Bortsett fra quick-up teltet som den elegante settingen, kan du trenge noe av alt tilbehøret vi har. Produkter av høy kvalitet som foldebord, stoler, benker, belysning, varmeovner og mye annet. Vi har også et stort spekter av profileringsartikler til den profesjonelle brukeren, som popup-bannere, beach-flagg, teltbannere og mye annet. Du må gjerne kontakte xpertene våre hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til å finne et passende FleXtents® quick-up telt. Her kan du begynne, med å se alle de forskjellige quick-up teltene: https://www.dancovershop.com/no/products/flextents.aspx

Share

%d bloggers like this: