Redskapsboder i stål, tre eller polykarbonat

https://www.dancovershop.com/no/products/hage-bod.aspx

Redskapsboder kommer i mange forskjellige størrelser, design og materialer. Uansett hva du foretrekker, en redskapsbod er vanskelig å klare seg uten hvis du liker å ha alt av hageredskap, maskiner og annet utstyr lett tilgjengelig. Vi har et stort utvalg av redskapsboder i høy kvalitet, fra kompakte veggboder med bare et par m2, opp til store og romslige redskapsboder med plass til to biler, som den doble metallgarasjen med et areal på over 30 m2.

Redskapsboder i metal vil vare i mange år

Redskapsboder eller verktøyboder i metall er et kvalitetsprodukt som du kan dra nytte av i mange år, uten å måtte bekymre deg for vedlikehold. Blant de ulike merkene, har vi de populære og velkjente merkene ProShed og Yardmaster. Disse kvalitetsbodene vil sørge for plass og beskyttelse for alle de trenger ute i hagen eller på terrassen. Redskapsbodene er solide i et moderne paneldesign, de kan låses og med forskjellig utstyr som kroker og hyller, kan du utnytte meste ut av plassen på innsiden. En redskapsbod i metall bør plasseres på et jevnt og flatt fundament som betong, belegningsstein, treplatting eller tilsvarende.

Redskapsboder i solid treverk er vakre og solide

De vakre redskapsbodene i tre er klassiske boder som vil vare i mange med litt vedlikehold. Disse populære redskapsbodene er laget av massivt tre, som gjør bodene ekstra kraftige og holdbare. Mange foretrekker kanskje en redskapsbod i metall, men en redskapsbod i tre, er den «ekte» boden for mange. Redskapsbodene i tre har vinduer og dører med enten herdet glass eller pleksiglass. Vinduene sørger for naturlig lys på innsiden av boden på dagtid. Det naturlige lyset bidrar til å finne tingene du trenger, det er både tidsbesparende og effektivt. De fleste redskapsbodene i tre har skråtak for å forhindre vannansamling på taket.

Redskapsboder i polykarbonat med takvindu for naturlig belysning på innsiden

En annen type redskapsbod er de moderne bodene i solide og vedlikeholdsfrie paneler i polykarbonat. De elegante og lette bodene har alle de samme fordelene som de fleste andre redskapsboder, hva angår romslighet og kan være oppbevaringsplass for alt av hageredskap og annet. Redskapsbodene i polykarbonat kan låses, og de kan plasseres nesten overalt der du trenger et tak til hagemaskiner og alt annet. Takvinduet i de moderne redskapsbodene i polykarbonat gir naturlig lys på innsiden av boden, som på dagtid gjør det veldig enkelt å finne alt du trenger. Se alle de populære redskapsbodene i metall, tre og polykarbonat her: https://www.dancovershop.com/no/products/hage-bod.aspx

Share

%d bloggers like this: