Husdyrtelt gir beskyttelse til beitedyrene

Husdyrtelt

De solide og fleksible husdyrteltene vil være et perfekt sted for de fleste beitedyr som hester, esler, sauer, geiter og andre. Husdyrene må ha et sted å søke ly fra vær og vind både om sommeren og vinteren. Teltet er også veldig praktisk som et sted å fôre dyrene. Du kan også bruke det romslige teltet til å lagre fôr, høy, ved eller korn. Hvis du ikke bruker teltet til dyrene på en stund, kan du bruke teltet til å lagre større mengder fôr, materialer, maskineri og annet. Du kan sette opp husdyrteltet nesten overalt, og det er til og med mulig å demontere og flytte husdyrteltet hvis du trenger det. Teltet et har en solid, vanntett og flammehemmet PVC-duk på tre sider som går helt ned til bakken. Duken gir optimal beskyttelse mot sol, regn, snø og vind.

Solid husdyrtelt i kraftig og holdbare materialer

Husdyrteltet har en kraftig, galvanisert stålramme dekket med en flammehemmende PVC-duk på 610 g/m2. Teltet kan være ute hele året, og du kan bruke det et sted på jordet eller nærmere gården eller huset. Hvis du bruker husdyrteltet som en fôringsplass, vil dyrene synes det er naturlig å søke ly på innsiden av den romslige konstruksjonen, der de finner skygge for solen og beskyttelse mot regn, snø og vind. Det romslige teltet kan også brukes til lagring generelt – bruk det til lagring av høy, fôr, ulike materialer og maskineri. Avhengig av hvilken type husdyr du har, så kan du bruke teltet til dyrene om sommeren og til lagring andre forskjellige ting om vinteren.

Profesjonelt husdyrtelt til bønder og andre

Du må ha et husdyrtelt hvis du har beitedyr som bor ute. Mange av dyrene er kanskje vant med å bo ute, med de trenger likevel et overbygg når været enten er for varmt eller for vått. Besøk Dancovershop.com og se de ulike husdyrteltene og alle de andre lagringsløsningene i høy kvalitet vi selger til veldig konkurransedyktige priser. Hvis du har spørsmål om husdyrteltene eller andre produkter i butikken? Kontakt gjerne xpertene våre, så besvarer de eventuelle spørsmål du måtte ha.

Share

%d bloggers like this: