Drivhus med kraftige og holdbare vinduspaneler i polykarbonat

Drivhus

Vi har akkurat utvidet det store utvalget av drivhus med ulike nye, elegante drivhus med kraftige paneler i polykarbonat. Vi kan tilby drivhus i alle størrelser fra bare noen få m2 opptil 60 m2, både til private og profesjonelle kunder. Med et av våre drivhus i høy kvalitet, kan du få en overflod av deilige hjemmedyrkede råvarer og blomster i mange måneder hvert eneste år. Drivhusene i polykarbonat og drivhus som polytunneler sørger for et perfekt vekstmiljø for en rekke forskjellig frukt, grønnsaker og blomster som kanskje krever et mer beskyttet og varmt miljø enn det du har ute i hagen.

Drivhus i solide og vedlikeholdsfrie materialer

De fleste av de ulike drivhusene leveres med vinduspaneler i mer eller mindre uknuselig polykarbonat, som er mye sterkere enn det glasset du ser i klassiske drivhus. Med en lystransmisjon langt over 80 %, trenger du ikke å bekymre deg for vekstforholdene inne i drivhuset. I tillegg er de ulike drivhusene lette å sette sammen uten bruk av spesialverktøy. Vær oppmerksom på at mange av drivhusene i polykarbonat er merket snøsikre! Disse drivhusene har en veldig høy snølastverdi, ettersom de er designet for områder med mye snø om vinteren. Resten av året, fungerer de snøsikre drivhusene som vanlige drivhus, der du kan dyrke grønsaker og mye annet. Om vinteren, kan du slippe å bekymre deg for at konstruksjonen skal kollapse sammen når snøen kommer.

Drivhus i polykarbonat og mange andre typer elegante drivhus

Alle de elegante drivhusene i polykarbonat fra Dancover er bare en del av det store utvalget av mange forskjellige typer drivhus. Vi har alle slags drivhus – de klassiske drivhusene i aluminium med glassvinduer, elegante oransjerier og solide drivhus med kraftige og nesten uknuselige vinduer i polykarbonat – og sist men ikke minst de rimelige drivhus polytunnel, der du kan få en mengde hjemmedyrkede råvarer til en veldig rimelig pris! Du finner alle de ulike drivhusene på Dancovershop.com.

Share

%d bloggers like this: