Garasjetelt til de fleste kjøretøy og mye annet

https://www.dancovershop.com/no/products/garasje-telt.aspx

Garasjetelt er solide og praktiske lagertelt til bilen og mye annet. Du kan kjøpe garasjetelt i mange størrelser, materialer, farger og design. Alle de forskjellige garasjeteltene er laget for å beskytte bilen og andre gjenstander mot vær og vind i en kortere eller lengre periode. Du kan få veldig rimelige garasjetelt laget av PE, og opptil de semi-profesjonelle garasjene i slitesterkt PVC. Det er viktig at du velger det rette garasjeteltet til lagringsformålet.

Garasjetelt er romslige, fleksible og holdbare

Du kan kjøpe forskjellige garasjetelt fra Dancover. De kan være laget av UV-beskyttet og flammehemmende duk i PVC eller PE, og samtlige er 100 % vanntette. Du kan kjøpe garasjetelt til bilen, motorsykkelen eller kanskje trenger du et garasjetelt til bobilen, båten eller campingvognen. Du får garasjetelt i ulike farger som hvitt, grå, grønn eller kamuflasjefarget for å friske ting litt opp – eller for å skjule innholdet for nysgjerrig innsyn. Mange av de ulike garasjeteltene har stormduk og ekstra gulv, som vil sikre konstruksjonen og de lagrede gjenstandene enda bedre mot vær og vind.

Garasjetelt er solide og sikre

Garasjeteltene har rammer laget av galvanisert stål og slitesterke duker, som gir en kraftig, motstandsdyktig og kosteffektiv lagringsløsning. Det er derimot viktig at du vurderer å sikre garasjeteltet ytterligere ved bruk av safetypacks med stormstropper og jordspyd. Når du vet at garasjeteltet er skikkelig sikret, da kan du sove trygt om natten selv om det skulle blåser opp ute. En annen fordel med garasjeteltene er at du kan demontere, lagre og flytte dem ganske enkelt hvis nødvendig.

Garasjetelt til all slags lagring

Garasjetelt er kanskje laget for å lagre ulike kjøretøy, men det betyr ikke at du ikke kan bruke dem til mange lagringsformål. Hvis du har et garasjetelt med gulv, kan du lagre så å si alt på innsiden av den romslige konstruksjonen. Bruk garasjeteltet til lagring av forskjellig mens du pusser opp huset, som mellomlager når du er på flyttefot, til midlertidig lagring av varer og mye annet – og til å beskytte hagemaskineri, sykler, leker og mye annet. Hvis du ikke har en plass å sette bilen, motorsykkelen, båten, tilhengeren, vannscooteren, hagetraktoren eller materialer av en eller annen variant – et garasjetelt vil være det perfekte stedet til å lagre tingene for en kortere eller lengre periode. Uansett hva du trenger å lagre eller beskytte, Dancover har den rette lagringsløsningen i form av solide garasjetelt i høy kvalitet, eller kanskje en større telthall. Se alle garasjeteltene her: https://www.dancovershop.com/no/products/garasje-telt.aspx

Share

%d bloggers like this: