Foldegarasjer til enkel og trygg oppbevaring

https://www.dancovershop.com/no/products/foldegarasjer.aspx

Foldegarasjer fra Dancover er en elegant og effektiv lagringsløsning til bilen eller motorsykkelen. De innovative, fleksible og portable foldegarasjene er perfekte både til kort- og langtidslagring av biler og annet. Når du parkerer bilen på innsiden av foldegarasjen, anbefaler vi at du gjør bilen ren hvis den skal lagres over lenger tid. Til hverdagsbruk, kan bilen eller motorsykkelen være klar og tørr når du beskytter den på innsiden av en foldegarasje. Se etter garasjene FlexGaragetm og FlexGaragetm Deluxe.

Foldegarasjer til beskyttelse og lagring både sommer og vinter

De solide og innovative foldegarasjene (og foldbare tunnelgarasjer) er laget for å beskytte bilen mot støv, regn, snø, UV-stråler og annet. Kjøretøyet er beskyttet inne i garasjen hele året rundt. Foldegarasjen beskytter også bilen eller motorsykkelen mot såkalte parkeringsbulker og riper som kjøretøyet ofte får når det står parkert på offentlig sted. Du kan plassere den fleksible foldegarasjen nesten overalt der du parkerer til vanlig. Foldegarasjen vil til og med fungere som beskyttelse når du har en veteranbil eller tilsvarende lagret innendørs f.eks. om vinteren. Vi har også store, foldbare tunnelgarasjer til bobilen, caravanen eller båten.

Foldegarasjer til lagring av mye mer enn bilen

De solide og innovative, flyttbare foldegarasjene og foldbare tunnelgarasjene kan også brukes til lagring av mye mer enn bilen eller motorsykkelen. Bruk det vanntette teltet til lagring av hagemaskineri, sykler, leker, sportsutstyr og annet. Sammenlignet med andre oppbevaringsløsninger, tar de flyttbare foldegarasjene opp veldig liten plass når de ikke er i bruk. Det er grunnen til hvorfor denne kraftige og fleksible lagringsløsningen er så populær. Foldegarasjene har en solid stålstruktur som en ramme og en slitesterk og vanntett duk. Foldegarasjen og tunnelgarasjen er raske og enkle å montere og bruke. Se alle de portable foldegarasjene og foldbare tunnelgarasjene her: https://www.dancovershop.com/uk/products/folding-garages-2.aspx

Share

%d bloggers like this: