Kamuflasjetelt og mye annet til moro og lek ute i naturen

https://www.dancovershop.com/no/products/kamuflasje.aspx

Kamuflasjetelt, quick-up telt, lagertelt, presenninger og kamuflasjenetting – alt med det populære og velkjente kamuflasjemønsteret. Det store utvalget av kvalitetsprodukter i kamuflasje er laget til alt fra et profesjonelt formål til lek og spill. Du kan bruke de ulike kamuflasjeteltene og alt det andre til fiske, jakt, sportsarrangementer og forskjellig moro og lek ute i naturen. Utvalget av kamuflasjetelt og andre produkter er til alle med en aktiv livsstil utendørs. Du kan også bruke noen av kamuflasjeartiklene til innendørsarrangementer som messer, fester og andre events der temaet er natur, eller hvis du ønsker å skape en militær atmosfære.

Kamuflasjetelt til profesjonelle sysler og god atmosfære

Det velkjente kamuflasjemønsteret i grønt og brunt får selv store gjenstander til å forsvinne i en skog eller tilsvarende omgivelser. Når du er ute og ikke ønsker å bli sett, kan du bruke noe av vårt kamuflasjeutstyr. Campingteltene, kamonettet eller presenninger med kamuflasjemønster funker og får alt til å forsvinne. Når du skal på jakt, fiske eller en fotoekspedisjon, kamuflasjeutstyret utgjør det perfekte skjulestedet. De innovative og portable FleXtents® quick-up teltene eller de lette campingteltene i et overbevisende kamuflasjedesign hjelper deg med å gå i ett med omgivelsene. Enten du trenger å gå i ett med omgivelsene eller skape den rette stemningen til en fest eller en messe, med kamuflasjeteltene og de andre produktene får du mye igjen for innsatsen.

Kamuflasjepresenninger til skjulte aktiviteter og enkel lagring

De solide kamuflasjepresenningene fungerer akkurat som alle andre kvalitetspresenninger. Bruk den grønne og brune presenningen til å dekke til biler, båter, materialer og mye annet mot regn, støv og UV-stråler. De holdbare kamuflasjepresenningene sørger også for at gjenstander som oppbevares er vanskelige å oppdage hvis de plasseres på rett sted. En kamuflasjepresenning er også mye artigere enn en vanlig grønn presenning. Bruk presenningene, campingteltene, kamonettet og alt det andre til alle slags utendørsaktiviteter og arrangementer – og til lagring, hvis vi snakker om lagringsteltene og presenningene. FleXtents® quick-up teltene i høy kvalitet og kamuflasje skaper mye positiv oppmerksomhet på de fleste arrangementer ute i naturen et sted. Alle vil kjenne på stemningen og forstå koblingen til villmarksliv eller militæret. Den samme gjelder kamonettet og kamuflasjepresenninger. Se alle de ulike kvalitetsproduktene i kamuflasje her: https://www.dancovershop.com/no/products/kamuflasje.aspx

Share

%d bloggers like this: