Industrielle telthaller til profesjonelle

https://www.dancovershop.com/no/products/aluminium-telthaller.aspx

Kraftige og solide industrielle telthaller er den innlysende lagringsløsningen for mange virksomheter som trenger en funksjonell, rimelig og midlertidig lagerbygning. På Dancovershop.com har vi et stort utvalg av telthaller i høy kvalitet som er utviklet og produsert i Europa. Du kan få de ulike telthallene i forskjellige materialer, størrelser og tilpassede størrelser og med ekstra skyveporter, ekstra dører, forlengelser mm. De store og romslige telthallene er laget av kraftige materialer som aluminium, stål, slitesterk PVC og annet. De holdbare materialene gir deg en profesjonelt telthall i industriell styrke og til en veldig konkurransedyktig pris! De industrielle telthallene fra Dancover er et økonomisk alternativ til en permanent konstruksjon. Hallene er fleksible, og du kan flytte dem hvis nødvendig. Ring oss gjerne for et tilbud på en tilpasset telthall og et tilbud på profesjonell montering av våre erfarne team.

Industrielle telthaller er et godt alternativ til permanente konstruksjoner

Vi selger industrielle telthaller til høy kvalitet laget av solide og holdbare materialer. Se spesifikasjonene på snø- og vindlast på de relevante telthallene i butikken. Du kan bruke våre telthaller hele året, med du må være oppmerksom på snølasten avhengig av hvor du ønsker å sette opp hallen. Snølasten dekker et stort spekter fra ca. 20 kg/m2 opptil 120 kg/m2 – og vindlasten ligger generelt på ca. 28 m/s. Ønsker du å sette opp de solide telthallene på et sted med mye snø, kontakt xpertene våre for å høre om du kan bestille en industrielt telthall med tilstrekkelig krav til snølast. Mange av de solide PVC-dukene er flammehemmende og sertifisert i henhold til EN 13501-1.

Vi tilbyr personlig sercice – og med de industrielle telthallene

De kraftige og solide industrielle telthallene fra Dancover representerer en betydelig investering for de fleste virksomheter. Du kan få store haller til veldig konkurransedyktige priser, men det er alltid en god idé å dekke alle aspekter ved enhver utgift. Vurderer du å kjøpe en industriell telthall, kontakt gjerne xpertene våre – de kan besvare alle spørsmålene du kanskje har om materialer, mål, montering, transport, kostnader og annet? Vær oppmerksom på at når du bestiller en industriell telthall, må du bestille alt samtidig! Hvis du trenger å kjøpe en ekstra skyvedør, en forlengelse eller noe annet, da må du sette alt på samme bestilling slik at produsenten kan lage alt etter dine spesifikasjoner. Bruk de store industrielle telthallene til å lagre mer eller mindre alt fra varer og materialer til kjøretøyer, båter og maskineri. De store telthallene er også perfekte som ekstra plass til montering og produksjon, der de ansatte kan jobbe beskyttet fra vær og vind.

Share

%d bloggers like this: