Carporter i kraftig og slitesterk nordisk gran

https://www.dancovershop.com/no/products/carporter-i-tre.aspx

Carporter av tre, anses av mange for å være den ekte carporten, laget av kraftige og slitesterke materialer. Vi har også flere andre vedlikeholdsfrie carporter i stål og aluminium, men mange foretrekker disse klassiske carportene, selv om du må vedlikeholde dem litt fra tid til annen. Uansett hvilken type carport du foretrekker, vil den solide konstruksjonen sørge for at du ikke trenger å bekymre deg for regn, snø og is på bilvinduene om morgenen, UV-stråler som sliter på lakken, løvfall og fugleskitt. Du parkerer ganske enkelt bilen under carporten av tre og taket sørger for at bilen er godt beskyttet. Du kan plassere en av disse frittstående carportene nesten hvor som helst der du trenger et tak over bilen eller andre ting.

Carporter av tre med eller uten integrert redskapsbod

Vi har carporter av tre med og uten en integrert redskapsbod. Redskapsboden er perfekt til oppbevaring av alle slags hageredskaper, maskiner, sykler og mye annet. De klassiske og robuste carportene av tre vil ta seg godt ut ved siden av nesten alle slags hus, i tillegg til å beskytte bilen og mye annet. Vær oppmerksom på at du kan kjøpe en carport av tre med takpapp og stolpesko inkludert, eller velge en carport uten disse delene. Alle våre carporter av tre, leveres som et prefabrikkert monteringssett. Vi anbefaler at dere er to til jobben, men det kreves ingen spesialverktøy. Du følger ganske enkelt den detaljerte monteringsanvisningen når du monterer den nye carporten av tre.

Carporter i naturlig treverk krever litt arbeid

Fordi carporten leveres i naturlig treverk, må den behandles med en trebeskyttelse av høy kvalitet så raskt som mulig etter ferdigmontering. Bruk transparent trebeskyttelse og behold det naturlige utseendet på treverket, eller velg en farge du liker. Vi anbefaler at du plasserer søylene på stolpesko, belegningsstein eller heller, slik at treverket ikke kommer i kontakt med fuktig jord eller underlaget, da treverket vil forringes mye raskere hvis det ikke beskyttes.

Carporter av tre, som en del av det populære utvalget av Modularo™-produkter

Modularo™, er et moderne livsstilsmerke som fokuserer på høy kvalitet, holdbarhet og komfort. Varemerket består av et stort utvalg av treprodukter med lang holdbarhet som redskapsboder, hagepaviljonger, gapahuker, drivhus, carporter og hytter, som gjør hagelivet enda bedre og mer behagelig på permanent basis. Varemerket har et elegant design, funksjonalitet og er gode leverom. Har du spørsmål om carportene av tre eller andre produkter for den saks skyld, kontakt gjerne xpertene våre, de kan svare på eventuelle spørsmål? Se alle carporter av tre og mye annet her: https://www.dancovershop.com/no/products/carporter-i-tre.aspx

Share

%d bloggers like this: