Er du på utkikk etter et nytt drivhus?

https://www.dancovershop.com/no/products/infraroede-terrassevarmere.aspx

Et nytt drivhus kan være veldig gøy, men det vet du sikkert allerede! Du kan kjøpe et lite drivhus, et stort drivhus, et drivhus med glassvinduer eller med vinduer i polykarbonat. Uansett hva slags drivhus du leter etter, så har vi et stort utvalg av drivhus av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Xpertene våre hjelpe deg med å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, om hvordan du velger riktig drivhus og mye annet. I drivhusguiden til Dancover, kan du lese om de forskjellige drivhusene, hvor det bør plasseres med tanke på blant annet solen, hvilket fundament du bør lage til drivhuset og mye annet. Enten du planlegger å fylle drivhuset med mange planter, eller ønsker et rolig tilfluktssted med noen komfortable møbler – eller en kombinasjon – kan vi hjelpe deg med å velge riktig drivhus. Se drivhusguiden til Dancover her: https://www.dancovershop.com/no/products/infraroede-terrassevarmere.aspx

Drivhusråd nr. 1 

Finn det rette stedet til det nye drivhuset. Det kan være åpenbart hvor drivhuset skal plasseres – bruk uansett litt tid på vurderingen. Bruk litt tid på å finne akkurat det rette stedet. Det er viktig for deg og plantene. Kanskje du vil ha drivhuset i nærheten av huset eller gjemt bort på et «hemmelig» sted. Drivhuset må være plassert riktig med hensyn til blant annet solen. Du kan vurdere å ha vann og strøm installert i drivhuset eller i det minste i nærheten hvis det er mulig. Det gjør rett og slett ting så mye enklere.

Drivhusråd nr. 2

De fleste av drivhusene er designet for å brukes om sommeren. Hvis du vil ha planter inne i drivhuset om vinteren, bør du se hvordan du varmer og isolerer drivhuset i drivhusguiden. Planter er også veldig forskjellige når det kommer til frost og annet. Du kan kjøpe drivhusvarmere og unike telt for vinterbeskyttelse, for å ta vare på plantene i løpet av vinteren. Du kan også isolere drivhuset ved å fôre det med bobleplast. Det ser kanskje ikke så stilig ut, men det kan være ganske effektivt. Bruk de elektriske varmeovnene for å sikre en jevn minimumstemperatur.

Drivhusråd nr. 3

Design som materialer, størrelse og farge spiller en viktig rolle når du velger et drivhus. Det er vår erfaring at svært få angrer på at de kjøpte et stort drivhus. På den annen side hører vi ofte om de som har angret på at de ikke oppskalerte og bestilte det store drivhuset fra start. Når du har et stort drivhus, har du plass til alle plantene du liker å dyrke og plass til å bruke drivhuset som et lysthus i hagen. Se hele utvalget av store og små drivhus av høy kvalitet her: https://www.dancovershop.com/no/products/infraroede-terrassevarmere.aspx

Share

%d bloggers like this: