Lysthus, til skygge, ly og det gode liv.

https://www.dancovershop.com/no/products/paviljonger-i-tre.aspx

Lysthus laget av treverk, er elegante konstruksjoner, som tilfører de fleste hager mye stil og atmosfære. Lysthus, er det perfekte stedet til mye forskjellig, her kan du hygge deg med et måltid, lese en bok, drive med kunstmaling eller bare slappe av med familie og venner i skyggen. Du kan velge fra et stort utvalg av vakre lysthus, i forskjellige størrelser og materialer. Et elegant og robust lysthus, blir raskt det naturlige stedet å være, når du vil tilbringe litt tid i hagen. Et lysthus, er en enkel konstruksjon som gir behagelig skygge om dagen, ly om kvelden og utover de sene nattetimer. Et robust og holdbart lysthus, beskytter mot UV-stråler og mot kveldsduggen etter at solen har gått ned. Selv med litt regn i været, kan du oppholde deg inne i lysthuset og hygge deg med hagen og mye annet. Det er beroligende å oppholde seg inne i et lysthus og lytte til regnet som faller på taket. Du kan hygge deg med de solide lysthusene av merket Modularo® i mange år, hvis de får riktig vedlikehold.

Lysthus til mange herlige utendørstimer.

Du kan kjøpe lysthus, i mange design og størrelser. Alle har et godt lysinnfall og vil være den perfekte rammen for mange fantastiske timer ute i hagen, godt beskyttet mot sol og regn. Det åpne lysthuset, vil bli en integrert del av hagen helt fra starten. Selv de mindre lysthusene vil gjøre susen, og gi en flott effekt i hagen og hagelivet. Når du plasserer et lysthus i hagen, vil det være elegant og innbydende, og du kan være sikker på at venner og familie vil elske å tilbringe tid i og rundt denne nye konstruksjonen. De solide og holdbare lysthusene kan vare i mange år, så det er bra at funksjonaliteten til konstruksjonen kan endres etter hvert som årene går, avhengig av hvilke behov du har.

Lysthus i ubehandlet treverk eller i en vakker farge

Lysthusene i høy kvalitet, er laget av massiv nordisk gran. Treverket har vokst i kjølige Skandinavia, noe som gjør materialet i lysthuset veldig stabilt, robust og holdbart. Med andre ord kan du hygge deg med lysthuset i mange år, hvis du er påpasselig med vedlikeholdet. Du må bruke en trebeskyttelse på det ubehandlede treverket for å beskytte det mot vær og vind. Når du har montert lysthuset, må du legge takpapp eller tilsvarende på taket og male resten med en trebeskyttelse av høy kvalitet. Lysthusene, leveres som prefabrikkerte monteringssett. Vi anbefaler at dere er to til jobben, for sikker og nøyaktig montering. Dere følger ganske enkelt den detaljerte monteringsanvisningen. Du kan se alle de vakre lysthusene og hagepaviljongene her: https://www.dancovershop.com/uk/products/wooden-gazebos.aspx

Share

%d bloggers like this: