Drivhus fra Dancover – kjøpsguide

Drivhus, Drivhus i Polykarbonat, Polykarbonat, Polykarbonatpaneler, Drivhuset, Drivhusene, Aluminiumsdrivhuse, Polytunnel, Tunneldrivhuse

Når du vurderer å kjøpe et drivhus, er det et par viktige ting du må vurdere. Hva vil være den riktige størrelsen for deg og for hagen? Hvor vil det beste stedet være å plassere drivhuset? Hva er budsjettet til drivhusprosjektet? Hvilke materialer bør jeg velge – og sist men ikke minst – hva ønsker du å bruke drivhuset til?

Vil du ha et lite funksjonelt drivhus til noen små enkle grønnsaker? Kanskje du drømmer om å ha et vakkert drivhus i hagen fylt med hjemmedyrkede grønnsaker, blomster og plass til en komfortabel sofa? Her har vi 5 viktige ting du må vurdere før du kjøper et drivhus. Vær oppmerksom på at du alltid kan kontakte drivhusekspertene på dancovershop.com – de er mer enn villige til å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha om alle de forskjellige drivhusene.

Drivhusguide – 5 ting du må vurdere når du velger et drivhus

1 – Størrelsen har betydning

Størrelsen på drivhuset er til en viss grad definert av størrelsen på hagen. Men, det er ikke mange som angrer på at de kjøpte et drivhus som var for stort. Først og fremst må du tenke på hva du ønsker å dyrke i drivhuset – og hvis du vil ha plass til stoler og andre møbler der du kan slappe av, eller ha gjester på besøk. Hvis du bare vil dyrke frem fra frø, kan du kanskje nøye deg med et lite drivhus. Dancover har drivhus i mange forskjellige størrelser, slik at du kan finne nøyaktig det drivhuset du ønsker.

2 – Plassering er viktig

Sørg for at du finner den beste plassen i hagen til å dyrke planter og for å slappe av. Det er viktig at det nye drivhuset får sol det meste av dagen når det er mulig. Forsøk å finne en fin plass der plantene får morgensol for å få mest ut av varmen. Start med å finne himmelretningene slik at drivhuset blir riktig plassert. Du vet jo at solen står opp i øst, så finn først hvilken retning som er øst. I tillegg bør du plassere drivhuset slik at du har enkel adkomst, og ikke alt for nære naboer og tomtegrenser. Sjekk aktuelle lover og forskrifter slik at drivhuset plasseres lovlig.

3 – Prisen er opp til deg

Dancover har en rekke rimelige drivhus i mange forskjellige størrelser og kvaliteter. Du kan velge de rimelige drivhusene, polytunnelene, de klassiske drivhusene i aluminium, drivhusene som tåler snø eller de elegante oransjeriene. Du trenger ikke å bruke en liten formue på å kjøpe et drivhus for å oppleve all den gleden det er i å dyrke grønnsaker og alt mulig annet rett ute i hagen. Du kan også spandere litt mer og få et vakkert oransjeri med utsikt i alle retninger, slik at du kan hygge deg i hagen i alt slags vær. Hagemøbler til drivhuset finner du på Dancovershop.com.

4 – Materialvalg er et spørsmål om preferanser

Vi har et stort utvalg av elegante drivhus med lette, vedlikeholdsfrie materialer – slik at du kan bruke tiden på å kose deg ute i hagen. Velg drivhusene og oransjeriene i polykarbonat, de er laget i aluminium som ikke korroderer og kraftige vinduer i polykarbonat. Vinduspanlene i polykarbonat er mye sterkere enn glass, uten at du må gå på kompromiss med lystransmisjonen, som er så viktig for effektiv vekst. Drivhusene vi kaller polytunnel er ekstremt fleksible med perfekte vekstforhold.

5 – Formålet må du avgjøre

Det virker kanskje innlysende hvorfor du vil ha et drivhus, men det likevel viktig å vite nøyaktig hvorfor du ønsker å anskaffe et drivhus, ettersom det kommer til å bli en betydelig del av hagen. Ønsker du et drivhus eller et oransjeri til å dyrke mye frukt og grønnsaker? Drømmer du om å ha et lite tilfluktssted der du kan få litt kvalitetstid uten å bekymre deg for været? Når du har bestemt deg for bruken, er det mye lettere å velge det rette drivhuset. Igjen, xpertene våre står klare til å gi deg veiledning hvis du har spørsmål om det nye drivhuset ditt.

Share

%d bloggers like this: