Tents4Trees i samarbeid med Eden Reforestation Projects

https://www.dancovershop.com/no/tents4trees.aspx

Gjennom vårt treplantingskonsept, Tents4Trees, har vi plantet nesten 80 000 trær i Zambia, Myanmar og på Madagaskar – og det blir stadig flere. Vi planter et tre for hvert kjøp, så telleapparatet er i gang. Vi har nettopp startet et nytt samarbeid med Eden Reforestation Projects, som er en veldedig organisasjon som jobber i 11 land, og planter nesten en million trær per dag. De gjenoppretter ulik skog, slik at naturen kan gro tilbake igjen. Dette gjøres i nært samarbeid med lokalsamfunnene, som får nye muligheter til å bli økonomisk selvforsynte og forbedre både helsemessige forhold og utdanningsnivået.

Tents4Trees, har valgt å hjelpe til med å plante mangroveskog på Madagaskar

Madagaskar, er et unikt sted der de fleste primærskogene har blitt hugget ned – bare 10 % gjenstår! Dette påvirker også dyrelivet i stor grad, der 75 % av artene er unike for Madagaskar. Ødeleggelsen av elvemunningene langs kysten, har ført til at mudderflater skylles ut i havet, ødelegger fiskerier som en gang var produktive og øker kystsamfunnenes sårbarhet for orkaner, tsunamier og oversvømmelser. Heldigvis har Eden jobbet her siden 2007, og enorme forbedringer er godt synlig allerede – men mye arbeid gjenstår.

Mangrovetrær kan lagre store mengderCO2

Mangrover beskytter ikke bare kystlinjene mot erosjon, men de beskytter også liv og eiendom mot ekstremvær. De vakre kystskogene fungerer som oppvekstområder for fisk og forsyner lokalsamfunnene med mat. Mangroveskoger er fantastiske til å lagre karbon, de lagrer opptil fire ganger så mye karbon som annen tropisk skog, inkludert regnskogene. To mangrovetrær binder opptil 1 tonn CO2. Hver gang du kjøper noe fra Dancovershop.com, bidrar du til å plante enda ett mangrovetre på Madagaskar, og for hvert kjøp får du et personlig sertifikat med mer informasjon om det nye treplantingsprosjektet. Les mer om Tent4Trees og vår lille, men viktige del av treplantingsprosjektet på Madagaskar i samarbeid med Eden Reforestation Projectshttps://www.dancovershop.com/no/tents4trees.aspx

Share

%d bloggers like this: