Telthaller med gjennomsiktig tak sørger for bedre oversikt

https://www.dancovershop.com/no/products/lagertelt.aspx

Telthaller med gjennomsiktig tak blir den perfekte oppbevaringsløsningen til de fleste typer lagringsformål. Bruk de kraftige telthallene til materialer, kjøretøy, maskineri, fôr og mye annet. De solide og allsidige telthallene med innebygget gjennomsiktig tak, eller skylight, brukes innen jordbruk, industrisektoren og mange andre bransjer der en fleksibel og rimelig lagringsløsning kan utgjøre en stor forskjell. De store og romslige telthallene med skylight finnes både i klassisk design og som rundbuehaller. Begge teltvariantene har enkel adkomst på grunn av de store portene, en på hver side av konstruksjonen. Begge telthallvariantene har innebygget skylight, som sørger for lys på innsiden av hallen på dagtid.

Telthaller med gjennomsiktig tak til all slags profesjonell lagring

De store og romslige telthallene har en rekke muligheter til de fleste typer lagring. Vi selger mange av disse profesjonelle lagringsløsningene til kunder innen jordbruk og industri, til både kort- og langvarig lagring. Det å ha en av disse romslige telthallene betyr ekstra plass til en rimelig pris, enkel adkomst og god fleksibilitet. Bruk de industrielle telthallene som et ekstra rom til lagring av alt mulig eller som en solid, beskyttet arbeidsplass i sammenheng med bygg og anleggsarbeider, oppussing eller tilsvarende. Det gjennomsiktige taket sørger for dagslys på innsiden av teltet på dagtid og vil gjøre opphold og arbeid inne i teltet betydelig mer behagelig enn å jobbe i elektrisk belysning hele dagen.

Telthaller med skylight i kraftige og holdbare materialer

Enten for foretrekker den klassiske kvadratiske telthallen eller om du ønsker rundbuehall, så får du et kraftig, allsidig og holdbart telt som varer lenge. Du kan bruke det til å lagre alt som maskineri, kjøretøy, konstruksjonsmaterialer og mye mer. De to store dørene sørger for enkel adkomst. Velg telthallen med en kraftig ramme av galvaniserte stålrør som er stabilisert med et åstak og en kraftig, slitesterk 600 g/m2 PVC-duk CE-sertifisert i samsvar med EN 1090. Du kan også bestille telthallene med en lett og slitesterk PE-duk. Begge typene av solide telthaller vil fungere perfekt som et mindre lager til materialer, kjøretøy og mye annet. Uansett hva du oppbevarer på innsiden, det innebygde gjennomsiktige tak sørger for lys inne i teltet på dagtid. Se alle de ulike telthallene her:
https://www.dancovershop.com/uk/products/storage-shelters.aspx

Share

%d bloggers like this: