Draperinger til partytelt, gjør partyteltet enda mer innbydende

https://www.dancovershop.com/no/products/telt-drapering.aspx

Vakre hvite draperinger til partyteltet, kan oppgradere det vanlige partyteltet til noe elegant og varmt. Med draperinger, kan du ganske enkelt forvandle partyteltet til en setting som en romantisk drøm til et bryllup eller en annen viktig anledning. Et partytelt av høy kvalitet er ofte den perfekte løsningen når du trenger midlertidig plass til en fest og mange andre arrangementer. Med ett eller flere partytelt kan du invitere så mange gjester du vil for å feire og ha det hyggelig. Hvis du ønsker å gjøre litt ekstra, dekorer partyteltet med draperinger til partytelt og gardiner til teltbenene.

Gjør arrangementet enda mer romantisk med draperinger til partytelt

Hvis du ønsker å skape en unik og minneverdig begivenhet til et bryllup eller lignende, gjør litt ekstra og dekorer taket inne i partyteltet med lyst og vakkert hvitt stoff, spesiallaget til partyteltene. Du får ikke bare et elegant og duvende tak inne i partyteltet, alle metallbenene i rammen blir skjult bak vakre gardiner, noe som gjør rommet usedvanlig romantisk. Hvis du inkluderer gulv, teppe og komfortable klappstoler eller stablestoler med stoltrekk og pyntesløyfer, er du klar til å presentere alt på Instagram, Pinterest og alle andre steder! Arrangementet blir flott for gjestene, og etterpå, når du ser på bildene fra dagen, vil settingen med drapering og gardiner til teltbenene utgjøre en betydelig del av de gode minnene.

Draperinger til partytelt som minner om myk sateng

Partytelt i hvit PVC, kan være fint til de fleste arrangementer, men noe nesten magisk skjer når du dekorerer teltet med hvite takdraperinger   og gardiner til teltbenene for å skjule den grå metallrammen. Draperinger og gardiner med et elegant, satenglignende utseende tilfører en eksklusiv touch, og kappen skjuler diskret festepunktene til draperingen og metallrammen på partyteltet. Hvis du trenger å vaske draperingene og gardinene til teltbena, bruk først lunkent vann og mild såpe på et lite område, for å se at det ikke blir misfarging. Må bare vaskes i lunkent vann for hånd ved maks. 28° C!

Takdraperinger til FleXtents quick-up telt

Hvis du foretrekker et av de populære FleXtents® quick-up teltene, kan du dekorere taket med en elegant drapering. Til teltserien FleXtents® quick-up telt PRO og Xtreme, kan du kjøpe den elegante takdraperingen for å skjule rammeverket i det innvendige telttaket. Akkurat som med partyteltene, blir quick-up teltet mer romantisk og elegant. En fin måte å få quick-up teltet enda mer innbydende, er å plassere litt belysning over draperingen, noe som skaper en fantastisk effekt. Se de elegante draperingene til partytelt og gardiner her: https://www.dancovershop.com/no/products/telt-drapering.aspx

Share

%d bloggers like this: