Uttrekkbar tunnel til en spektakulær entré på banen

https://www.dancovershop.com/no/products/stadiontunneler.aspx

De fleksible og uttrekkbare tunnelene i høy kvalitet, sørger for en trygg passasje for spillerne eller artistene å gå uforstyrret fra garderoben eller backstage og ut på banen eller scenen. Den uttrekkbare tunnelen er lett å strekke ut til full lengde for å beskytte spillerne og andre, fra et dedikert og kanskje litt overentusiastisk publikum. Etter bruk er det også lett å trekke sammen den kraftige og fleksible tunnelen, så den tar opp minimalt med plass når den ikke er i bruk. Den uttrekkbare tunnelen er innlysende å bruke på ulike sportbegivenheter, men du kan også bruke den fleksible og uttrekkbare tunnelen for å koble sammen to forskjellige steder, slik at gjestene og ansatte kan gå usett og beskyttet fra a til b. Bruk den uttrekkbare tunnelen på konserter, skoler, byggeplasser, utstillinger og mye mere. Tunnelen har solide nylonhjul, som gjør tunnelen enkel å åpne og lukke.

Solide og uttrekkbare tunneler i et elegant italiensk design

De uttrekkbare tunnelene er laget av lette, kraftige og holdbare materialer. De har en fleksibel aluminiumsramme og en flammehemmende duk på 550 g/m2 PVC. Nylonhjulene og håndtakene på tunnelen gjør det enkelt å åpne og lukke tunnelen raskt. Det følger med to metallbraketter til feste i underlaget. Bruk brakettene for å sikre tunnelen slik at underdelen står i ro. Alle kjenner de fleksible og uttrekkbare tunnelene fra ulike stadioner og konsertarenaer rundt om i verden, eller fra å se på TV. Tunnelen gjør det enkelt å gi en trygg og fleksibel passasje fra garderoben eller backstage og ut på banen eller scenen.

Uttrekkbare tunneler er en del av alle de foldbare produktene i høy kvalitet

De uttrekkbare tunnelene er del av det store utvalget av europeiske produkter i høy kvalitet for å dekke til, beskytte og lagre. Bruk noen av disse populære produktene til å dekke til og beskytte kjøretøy, sykler, hagemaskineri og mye annet. Vi har tunnelgarasjer og foldegarasjer i mange forskjellige størrelser og farger. Bruk de solide konstruksjonene til å dekke til og beskytte små og store biler, motorsykler, sykler og andre ting du ønsker skal være godt beskyttet mot vær og vind. Har du spørsmål om uttrekkbare tunneler, foldegarasjer eller noen av alle de andre varene på Dancovershop.com? Kontakt gjerne xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: