Lagertelt til fleksible og rimelige lagringsløsninger

Lagertelt til fleksible og rimelige lagringsløsninger

Som den ledende leverandøren av lagertelt i Europa, er vi stolte av å kunne tilby det største utvalget av fleksible lagertelt og rundbuehaller på markedet. Lagertelt i høy kvalitet er ideelle til mange formål – inkludert et overbygget arbeidsområde i sammenheng med f.eks. en anleggsplass. Når du velger en av de store teltene, vil du ha plass til byggematerialer og samtidig ha plass til å jobbe i skygge for solen eller med skjul for regnet. Lagerteltene har en kraftig stålramme, dekket med slitesterk PE- eller PVC-duk, som både er solid, vanntett, UV-bestandig og har en innebygget rip-stoppfunksjon som begrenser de fleste skader. Vi har også et stort utvalg lagertelt og haller med flammehemmende duk.

Lagertelt i alle størrelser

Velg mellom lagertelt til alle formål, enten du er bedrifts- eller privatkunde. Vi har lagertelt med kraftige rammer og slitesterke duker i alle størrelser – fra noen få m2 til mer enn 200 m2. Trenger du ekstra plass til lagring av gods og materialer, for å beskytte bilen, båten, tilhengeren, hagemaskineri eller noe annet? På dancovershop.com, finner du en overflod av gode tilbud på lagertelt.

Lagertelt til høsten og vinteren

 Nå er tiden inne til å velge lagringsløsningen for høsten og vinteren slik at du kan lagre tingene i et skikkelig telt eller hall. Vi tilbyr et stort utvalg av lagringsløsninger – fra den midlertidige lagringsløsningen i sammenheng med flytting eller renovering – til profesjonelle lagringsløsninger som er bygget for å vare. De buede teltene er et utmerket eksempel på hvordan du kan bruke en midlertidig rundbuehall som arbeidsplass – den populære hallen sees innen industrien og i jordbruket, og kan brukes til mye – garasje, arbeid, lagring av materialer, husdyr og annet.

Lagertelt og et stort utvalg med tilbehør

Lagertelt og haller er en viktig del av utvalget hos Dancover, men samtidig tilbyr forskjellig utstyr som gulv, presenninger, safetypacks, LED-belysning mm. Besøk dancovershop.com for å se utvalget av lagertelt, rundbuehaller og mye mere.

Share

%d bloggers like this: