Redskapsboder til oppbevaring, beskyttelse og oversikt

https://www.dancovershop.com/no/products/hage-bod.aspx

Redskapsboder er uunnværlige når du ønsker lett tilgang til hageredskap og maskiner som f.eks. gressklipperen, hekkesaken og alt annet. Ved å plassere redskapsboden et sted i hagen med enkel tilkomst, kan du alltid finne de tingene du trenger for å holde hagen i perfekt stand. Når du skal gjøre litt arbeid i hagen: luke, klippe gresset, beskjære trærne eller trimme hekken, så kan du alltid finne redskapene og maskinene du trenger rimelig raskt. En redskapsbod sørger for at du får en god oversikt og sparer deg for mye tid, i tillegg til at all redskapen og alt annet er godt beskyttet. En ryddig redskapsbod er alltid en glede.

Redskapsboder i massivt treverk er solide og holdbare

Vi har mange forskjellige redskapsboder i metall, polykarbonat og massivt treverk. De vakre redskapsbodene i tre er laget av massivt treverk, som gjør redskapsbodene ekstra kraftige og holdbare. Noen foretrekker kanskje en redskapsbod i vedlikeholdsfritt metall, men for mange, er en redskapsbod i tre det beste, siden de mener at en redskapsbod i tre er ekte saker. Vi har redskapsboder i tre i ulike størrelser, og profiltykkelser. Mange av de elegante redskapsbodene i tre har vinduer og / eller dører med enten herdet glass eller pleksiglass. De fleste av redskapsbodene i tre har et elegant skråtak, slik at du slipper vannansamling på taket av redskapsboden. Du kan kjøpe redskapsbodene i tre, enten i naturlig treverk eller malt.

Redskapsboder i metall er vedlikeholdsfrie

Redskapsboder i metall er et kvalitetsprodukt som du kan ha glede av i mange år uten å bekymre deg for vedlikehold. Vi har de populære varemerkene ProShed og Yardmaster. Disse redskapsbodene, i høy kvalitet, må plasseres på et fast og jevnt fundament som betong, belegningsstein, treplatting eller tilsvarende. Hvis du plasserer redskapsboden rett på bakken, kan du legge ned en presenning som membran og deretter legge et gulv. Presenningen og gulvet sørger for bedre isolering og vil begrense kondens. Du kan kjøpe forskjellig tilbehør som kroker og hyller til redskapsbodene i metall, slik at du kan benytte plassen på innsiden av redskapsboden enda bedre.

Redskapsboder i alle størrelser til mange formål

Vi har redskapsboder i mange farger og størrelser, kompakte redskapsboder til mindre hager osv. Vi har også store metallgarasjer og redskapsboder med plass til biler, maskiner, redskap og alle slags materialer. Har du spørsmål om de ulike redskapsbodene eller andre produkter? Kontakt oss gjerne på telefon, e-post eller bruk chatten. Du kan se alle de ulike redskapsbodene her: https://www.dancovershop.com/no/products/hage-bod.aspx

Share

%d bloggers like this: