Elegante og effektive terrassevarmere med fjernkontroll

https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Det å ha én eller flere terrassevarmere kan utgjøre en stor forskjell. Når du ønsker å være ute på terrassen eller oppholde deg inne i en partytelt, vil en moderne terrassevarmer gjøre det mulig å være der så lenge du vil. Når du nyter en dag eller en kveld ute på terrassen, eller et sted i hagen, kan en effektiv terrassevarmer få deg til å føle deg varm og komfortabel i motsetning til kald og ukomfortabel. Det å ha en av de moderne og effektive terrassevarmerne med fjernkontroll og andre smarte funksjoner gir varme og litt lys, som forvandler kvelden til noe fint og nesten magisk. Våre terrassevarmere i et moderne design gir behagelig varme bare ved å trykke på en knapp på fjernkontrollen eller ved å bruke smarttelefonen.

Frittstående terrassevarmere eller montert på en vegg

Vi har et stort utvalg av terrassevarmere av høy kvalitet. Du kan ha frittstående terrassevarmere, som er enkle å bruke og flytte rundt, slik at alle kan nyte varmen når de føler seg litt kalde. Du kan også ha terrassevarmere montert på veggen over spise- eller loungeområdet, slik at du ikke trenger å tenke på skjøteledninger på bakken eller lignende. Du bruker i tillegg bare fjernkontrollen eller smarttelefonen etter du har lastet ned appen, så kan du være ute så lenge du vil. Våre terrassevarmere har flere programvalg, og slår seg av automatisk hvis de av en eller annen grunn faller over ende.

Smarte terrassevarmere med fjernkontroll eller app 

Når du er komfortabel og har satt deg ned for å slappe av eller spise, ønsker du ikke å løpe rundt og justere på terrassevarmeren. Med våre moderne varmeovner, trenger du bare å bruke den inkluderte fjernkontrollen eller telefonen, når du har lastet ned den aktuelle appen. De fleste av oss har telefonen i nærheten mesteparten av tiden uansett, så du kan alltid justere varmen hvis temperaturen endres. Slå den på eller av – eller rett og slett reguler temperaturen på varmeapparatet. Terrasseovnene har forskjellige størrelser og forskjellige rekkevidder, men generelt vil de dekke et område på 20-25 m². Ved bruk av den inkluderte fjernkontrollen, kan du kontrollere de seks varmenivåene og bruke det digitale tidsuret – fra 1 til 9 timer. Som nevnt, på grunn av tippsikringen, vil terrassevarmeren slås av automatisk i tilfelle en ulykke. Terrassevarmerne har IP65 vann- og støvbeskyttelse, slik at du kan bruke dem nesten hvor som helst på terrassen eller i hagen – på spiseområdet, loungeområdet og andre steder. Du kan se alle de forskjellige terrassevarmerne våre her: https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Share

%d bloggers like this: