Piknikbord med benker i solid treverk og galvanisert stål

https://www.dancovershop.com/no/products/hagebord-stoler.aspx

De solide piknikbordene med eller uten seterygg er del av den omfattende hagekolleksjonen. Kolleksjonen inkluderer all slags kvalitetsprodukter til hagen og utelivet, slik som drivhus, hevede blomsterbed og piknikbord. Piknikbordene er laget i solid treverk og du får bordene og benkene i enten impregnert gran eller svartmalte. Rammen i galvanisert stål holder seg i mange år uten at du må tenke på vedlikehold av noe slag. En annen fordel med disse solide piknikbordene ute, er at de blir stående uansett værforhold. Mange moderne og lette hagemøbler er enklere å flytte enn et piknikbord, men sannsynligheten er større for at vinden tar tak i disse lette møblene. Har du et solid og moderne piknikbord, trenger du ikke å bekymre deg for dårlig vær.

Piknikbord til hagen eller profesjonelt bruk

Du kan bruke de solide piknikbordene på terrassen, et sted i hagen, på hytta eller profesjonelt på en kafé, restaurant, en skole eller annen type institusjon. De elegante piknikbordene vil også fungere perfekt som bord og benker på utsiden av kantinen på jobben, slik at de ansatte kan hygge seg med litt frisk luft under blant annet lunsjen. De moderne og elegante piknikbordene, med eller uten seterygg, skaper de perfekte omgivelsene for all slags bespisning og sosiale aktiviteter utendørs. Velg bordene i svartmalt gran med en vedlikeholdsfri ramme i galvanisert stål, eller bordene i naturfarget impregnert og solid treverk. Om du ønsker et piknikbord med eller uten seterygg av avhengig av egne preferanser.

Solide og elegante piknikbord med eller uten seterygg

De solide piknikbordene i 42 mm massivt treverk er kraftige og holdbare, så du kan hygge deg med et sted der du kan møtes og spise ute i mange år. Bordene og benkene i impregnert treverk er vedlikeholdsfrie, mens de svarte bordene og benkene kan trenge litt sjelden pleie av og til hvis det er behov. Alt du trenger å gjøre er å friske opp den svarte malingen. Den galvaniserte stålrammen vil forbli den samme år etter år. Vi har en serie med piknikbord med eller uten seterygger. Seteryggen vil være komfortabel, spesielt hvis du ønsker å sitte i lengre perioder. På en annen side, er piknikbordene uten seterygg mer fleksible, ettersom gjestene kan reise seg og returnere til bordet uansett hvor de sitter. Se alle piknikbordene her.
https://www.dancovershop.com/no/products/hagebord-stoler.aspx

Share

%d bloggers like this: