Oransjerier for å nyte hagen enda mere!

https://www.dancovershop.com/no/products/oransjerier.aspx

Et elegant oransjeri vil utgjøre en stor forskjell i de fleste hager. Et oransjeri kan opprinnelig ha vært en stor bygning der du kunne ha palmer og andre eksotiske trær og planter. Likevel, i dag kan du ha et oransjeri bare av ren glede, for å være ute i hagen til tross for været. Du kan fylle oransjeriet med noen vakre planter, men du må også gjøre plass til deg selv. Sett inn noen behagelige stoler og andre praktiske møbler, slik at du kan tilbringe litt tid der inne – for å slappe av, lese en god bok eller tilbringe tid med venner – du kan til og med sette inn et spisebord hvis oransjeriet er stort nok.

Elegant oransjeri i pulverlakkerte aluminiumsprofiler

Du kan kjøpe oransjerier fra vårt eget merke CosyLifeStyle®, eller kanskje foretrekker du heller modellene Zen, Oasis eller Victory. En av våre mange store og vakre oransjerier, er det populære oransjeriet eller paviljongen, Ledro. Du får 13 vakre kvadratmeter der du kan nyte hagen fra tidlig morgen, gjennom hele dagen og til langt på kveld. Det er helt opp til deg hvordan du vil bruke det elegante oransjeriet. Sett inn noen komfortable stoler, et spisebord, eksotiske blomster, en badestamp eller bruk paviljongen, eller lysthuset om du vil, til kreative sysler som maling, forfatte en bok eller noe helt annet. Sett oransjeriet på en stor terrasse av tre, så får du samtidig et herlig gulv på innsiden av oransjeriet. Samtidig kan du ha en platting på forsiden, eller hele veien rundt oransjeriet. En terrasse med heller eller belegningsstein kan også gjøre trikset. Nå er du klar til å begynne å nyte hagen når som helst og i all slags vær.

Oransjerier som en del av et omfattende utvalg

Vi har et stort utvalg av forskjellige oransjerier, drivhus og paviljonger. Start med å finne ut hva du vil bruke oransjeriet eller paviljongen til – slappe av, sosiale sammenkomster, dyrke planter, kreative sysler eller en kombinasjon. Da vil det være mye enklere å avgjøre hvilken variant du bør velge. På Dancovershop.com finner du alt du trenger å vite om de ulike oransjeriene og alt annet. Hvis du fremdeles har noen spørsmål, kontakt gjerne xpertene våre, som kan besvare de fleste av spørsmålene du måtte ha om produktene. Velger du et oransjeri, får du det beste av to verdener – både vekstforholdene til et kvalitetsdrivhus og den samme beskyttelsen som et flott paviljong, eller lysthus om du vil. Vi håper du får en god sommer! Se alle de forskjellige oransjeriene og mye annet her:
https://www.dancovershop.com/no/products/oransjerier.aspx

Share

%d bloggers like this: