Hønsegård i giftfritt, resirkulert PVC

https://www.dancovershop.com/no/products/hoensehus.aspx

Et moderne og solid hønsehus i hagen gir deg mange timer med moro, for ikke å snakke om økologiske egg hver dag. Sunn livsstil med hjemmedyrkede, økologiske produkter er mye mer enn bare en trend. Det er et levesett som har kommet tilbake som en reaksjon på en travel hverdag fylt med stress og altfor mange timer foran en skjerm. Vi ønsker ikke å gå tilbake til naturen, men vi lengter etter noe mer naturlig. Noe som beveger seg med en hastighet vi kan håndtere. Med de nye, kraftige og holdbare hønsegårdene, eller hønsehusene, i resirkulert og giftfritt PVC, kan du begynne å leve litt mer i pakt med naturen.

Hønsehus med verpekasser og luftegård

Noen av de nye hønsehusene i PVC leveres med avtakbar luftegård, der fuglene har plass til å rote rundt, spise, støvbade og alt annet. Både barn og voksne vil elske å ha det gøy med de vakre fuglene i hagen. De ulike hønsegårdene har plass til 6-8 verpehøns. Du får alt du trenger for å komme i gang – verpekasser med enkel tilkomst, trapp og vagler, ventilasjonsåpning og lett tilkomst for å gjøre rent. Du kan snu taket, så du enten kan ha det svart eller grønt etter eget valg. Hvis du bestiller hønsehus med luftegård, er luftegården lett å montere og demontere ved behov. Hønsegården er laget av 2×2” hønsenetting med 3,0 mm tråd, som beskytter kyllinger og høner og gjør det enkelt å se dyrene på innsiden av gården.

Barna vil elske å ha en hønsegård i hagen

Hvis det er første gang du har høner i hagen, anbefaler vi at du forbereder deg med å spørre noen med erfaring eller leser deg godt opp på Internett. Hønsehuset danner den perfekte rammen, men det er viktig å sørge for at de levende dyrene får riktig fôr og har plass til rote rundt, spise, støvbade og gjøre alt annet som hønene gjør. Du får mye moro med å ha levende høner i hagen – og friske egg hver morgen. Se hønsehusene eller hønsegårdene i giftfritt, resirkulert PVC og alle de andre hønsehusene her:
https://www.dancovershop.com/uk/products/hen-house.aspx

Share

%d bloggers like this: