Tunnelfoldegarasje til beskyttelse av caravanen, bobilen og mye annet

https://www.dancovershop.com/no/products/foldegarasjer.aspx

En stor og romslig tunnelfoldegarasje kan beskytte caravanen / campingvognen eller bobilen når den ikke er i bruk. Ofte har du caravanen og annet lagret for vinteren, og hvorfor ikke lagre alt dette i en tunnelfoldegarasje av høy kvalitet. De innovative, solide og fleksible tunnelfoldegarasjene FleXgarageTM , er utviklet for å beskytte caravanen og andre store kjøretøyer mot støv, regn, UV-stråler, fugleskitt og utilsiktede bulker og skraper. Den innovative og fleksible konstruksjonen av en tunnelfoldegarasje gjør den rask og enkel å bruke til tross for den betydelige størrelsen. Det å ha en elegant og innovativ italiensk FleXgarageTM tunnelfoldegarasje, vil beskytte caravanen eller bobilen mens den står lagret under tak fra vær, vind og alt annet. Den fleksible tunnelfoldegarasjen er enkel å plassere nesten overalt med plass til en caravan eller tilsvarende stort kjøretøy. På grunn av den imponerende høyden på tunnelfoldegarasjen, er konstruksjonen det perfekte stedet for å lagre alle slags store kjøretøy og andre høye gjenstander.

XL lagertelt Maxi Box for enda større kjøretøy og mye annet

De profesjonelle lagerteltene XL lagertelt Maxi Box har enda mere plass enn tunnelfoldegarasjene. Her kan ha flere store kjøretøyer og mange andre ting godt beskyttet og tildekket. Det store, innovative og fleksible lagerteltet gir en overflod av lagringsløsninger – spesielt til store kjøretøyer, andre store gjenstander, alt slags gods, materialer og mye annet. Bruk det store og romslige lagerteltet Maxi Box fra Dancover til mange forskjellige formål – som en garasje, sikker lagringsplass til båter, maskineri, materialer, sykler, gods og mye annet. Den fleksible foldekonstruksjonen har kraftige, buede aluminiumsmøner som støtter den flammehemmende PVC-duken på 550 g/m2. Skyvegardindørene, en i hver ende, sørger for enkel adkomst og en god oversikt når du trenger å lagre ting, eller når du skal ta de ut fra lagring med f.eks. en gaffeltruck.

Tunnelfoldegarasjer og Maxi Box kan festes og sikres

Vi anbefaler at du fester FleXgarageTM med en forankring hvis du plasserer garasjen på betong eller tilsvarende. Hvis du plasserer tunnelfoldegarasjen på underlag av jord eller gress, bør du bruke jordspyd for å sikre garasjen i tilfelle vind eller dårlig vær. For teltet i XL-størrelse, Maxi Box, er det av sikkerhetsgrunner inkluderte, galvaniserte stålbraketter for å feste teltet til bakken. For de andre tunnelfoldegarasjene, er jordspyd eller forankring ikke inkludert. Jordspydene kan bestilles separat sammen med tunnelfoldegarasjen Dancovershop.com. Annen forankring må du kjøpe i en annen butikk. Hvis du har spørsmål om noen av tunnelfoldegarasjene eller andre lagringsløsninger, ring oss gjerne, skriv en e-post eller bruk chatten. Her kan du se alle tunnelfoldegarasjene og mye annet:
https://www.dancovershop.com/no/products/foldegarasjer.aspx

Share

%d bloggers like this: