Sykkelskur for å beskytte og holde syklene trygge

https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelskur.aspx

Sykkelskur er en flott løsning når du ønsker et sted for å holde syklene beskyttet og trygge. Et sykkelskur vil ikke bare beskytte sykkelen mot vær og vind, men det vil også beskytte sykkelen mot nysgjerrige blikk og potensielle sykkeltyver. Enten du bruker sykkelen hver dag eller bare en gang iblant, er det flott å ha et bestemt sted å plassere sykkelen når du er hjemme. Det er en god følelse når du vet at sykkelen ikke står ute i all slags vær, men er inne i et solid sykkelskur. Du må uansett rengjøre og vedlikeholde sykkelen for å holde den i stand. Med et sykkelskur kan du ha litt verktøy og annet utstyr inne i sykkelskuret.

Låsbare sykkelskur i vedlikeholdsfrie materialer

Du kan kjøpe sykkelskur som kan lukkes og låses, eller noen av de åpne sykkelskurene, som også kan brukes til andre formål som søppelkasser, materialer og annet. De åpne sykkelskurene er større enn sykkelskurene som kan låses og har plass til flere sykler. Dette gjør de åpne sykkelskurene spesielt godt egnet for bedrifter eller boliger med flere boenheter. De ansatte, eller leietakerne, får en skjermet plass til syklene, slik at syklene er beskyttet når de ikke er i bruk. Vi har flere sykkelskur og andre typer boder hvor du kan plassere sykkelen og mye annet. De solide, kompakte og lukkede sykkelskurene kan plasseres nesten hvor som helst. De åpne sykkelskurene vil ta litt mer plass, men de settes vanligvis opp av bedrifter eller borettslag på en parkeringsplass eller lignende.    

Sykkelskur er bare et av flere løsninger.     

Bortsett fra de lukkede og åpne sykkelskurene, har vi et stort utvalg andre typer oppbevaringsløsninger med plass til sykler og mye annet. Blant de mange oppbevaringsløsningene finner du hageboder, redskapsboder og lagertelt. Enten du bruker sykkelen til transport eller du bruker den til trening eller fritidsformål, er det viktig at du husker å rengjøre, olje og vedlikeholde sykkelen. Bestiller du et stort sykkelskur, får du plass til reservedeler, olje og mye mer. Har du spørsmål om de ulike sykkelskurene – eller andre slags boder – ring oss gjerne, send oss en e-post eller bruk chatten? Du kan se de ulike sykkelskurene her: https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelskur.aspx

Share

%d bloggers like this: