Båttelt og tilbehør for å gjøre vinteropplaget vellykket

https://www.dancovershop.com/no/products/baattelt.aspx

Båtteltet er laget for å beskytte båten når den står på land om vinteren, og i andre perioder for den saks skyld. Vi har designet og utviklet de ulike båtteltene for å dekke til og beskytte forskjellige båttyper. Alle båtteltene har en solid stålramme og en solid duk i PE eller slitesterk PVC. Visste du at PVC-dukene våre er overgår de fleste andre dukene på markedet når det gjelder holdbarhet? Den solide stålrammen og dukene er kraftige, vanntette og UV-bestandige. Velg et av båtteltene med en lys duk, så får du litt lys på innsiden av teltet på dagtid når du jobber på opplagsbåten. Du kan ha forskjellige båttyper i båtteltene, både seil- og motorbåter, og teltene vil beskytte båten mot vær, vind og mye annet. Alle båtteltene har enkel adkomst, slik at det alltid er lett å gå inn og ut av teltet.

Båttilbehøret inkluderer presenninger, dekkrammer og A-rammer

Foruten de store og solide båtteltene, har vi flere andre løsninger for å beskytte båtene når de står på land osv. Du kan bestille båtpresenninger i forskjellige størrelser, farger og materialvalg – slik som de den slitesterke presenningen i 600 g/m2, flammehemmende PVC eller den ekstremt kraftige og holdbare 250 g/m2 gjennomskinnelige PE-presenningen, spesielt tilpasset tildekking og beskyttelse av gjenstander med spesielle former som båter og tilsvarende store gjenstander. Bruk de ulike presenningene sammen med de lette og elegante A- eller dekkrammene for å dekke til og beskytte båten mor vær, vind og fugleskitt – selve plagen i de fleste båthavner og marinaer.

Båtrammer, båtstativ og dolly til trygg og stabil oppbevaring

For at båten skal stå så stabilt og trygt som mulig mens de er på land, trenger du et solid båtstativ eller dolly. Enten du lagrer båten inne i et båttelt eller dekker den til med en solid båtpresenning, så må du sørge for at selve båten er stabil når den står på land. Pass på at du velger det rette tilbehøret før du bestiller. Kontakt xpertene våre på telefon, e-post eller bruk chatten, og still de spørsmålene du måtte ha om det ulike båttilbehøret som båttelt, båtpresenninger, dekkrammer og mye mere. Se alt her: https://www.dancovershop.com/no/products/baattelt.aspx

Share

%d bloggers like this: