Profesjonelle telt til triage, pre-triage og screening

triage, pre-triage, screening, medisinske teltet, triage-fasiliteter, triage-prosessen, triageteltene, testteltene, medisinske teltene, triage-teltene, nødteltene, Dancover, Dancovershop, profesjonelle teltene, quick-up teltene

I kampen for å begrense spredningen av viruset Covid-19, er alle tiltak iverksatt i land over hele Europa. Selv om vi følger de generelle retningslinjene fra myndighetene, vil likevel mange bli smittet. Ganske raskt kommer vi til å se kapasitetsproblemer på sykehusene, medisinske fasiliteter og andre steder som håndterer folk med behov for hjelp. De profesjonelle teltene, quick-up teltene og oppblåsbare medisinske telt er perfekte til midlertidig triage, pre-triage og screening som gir ekstra plass til alle de som trenger medisinsk hjelp.

Rask levering, settes raskt opp og mye ekstra plass

Vi har et stort utvalg av innovative telt og quick-up telt som kan være klare til å huse ulike fasiliteter i forbindelse med pandemien Covid-19. De solide konstruksjonene gir ikke bare sårt tiltrengt plass til behovet for triage, pre-triage og screening, men teltene vil i tillegg ha en viktig funksjon – muligheten til å isolere personer med behov for hjelp. Med flere av de profesjonelle triage-teltene, kan du holde alle isolert og på den måten forhindre at viruset sprer seg videre.

Triage er den første og veldig viktige screeningen av pasienter

De medisinske teltene, nødteltene og mange andre stabile, midlertidige konstruksjoner er perfekte til testing, triage og pre-triage. Hos Dancover har vi utviklet telt og quick-up telt i mange år. De medisinske teltene og nødteltene, vil fungere perfekt foran sykehus og andre screening-fasiliteter. Ved å ha ett eller flere av disse triage– og testteltene på utsiden av sykehuset og andre fasiliteter, kan smitten avgrenses og begrenses på innsiden av sykehuset. Hvis triage-prosessen avgjør at noen trenger behandling for Covid-19, vil vedkommende det gjelder overføres til spesielle områder utpekt for å behandle disse pasientene.

Midlertidige triage-fasiliteter er enkle å håndtere, rengjøre og transportere

Vi vet at kampen mot Covid-19 handler om hardt arbeid, grundig oppfølging og logistikk. Dancover kan levere det medisinske teltet eller den midlertidige screening-konstruksjonen på bare noen få dager etter bestilling. Vi må prøve å jevne ut smittekurven, slik at sykehusene og andre medisinske fasiliteter har muligheter til å behandle alle de som smittet. Det å ha et telt eller quick-up telt til triage, pre-triage og screening vil hjelpe alle som jobber med medisinsk hjelp til de som allerede er smittet av Covid-19. Vi har et stort utvalg av telt, partytelt og haller til midlertidig forlegning, lagring og isolering av smittede personer.

Share

%d bloggers like this: