Hvilken type drivhus bør du velge?

https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus.aspx

Et drivhus er en enkel konstruksjon, for å dyrke alle slags planter i et varmt klima. Når det er sagt, kan det kreve mye arbeid å finne riktig drivhus til hagen eller andre steder, siden det finnes så mange forskjellige typer drivhus! I Dancover drivhusguide, har vi laget en oversikt for å hjelpe deg gjennom den innledende utvelgelsesprosessen – med å finne den typen drivhus du ønsker. Vi har hundrevis av forskjellige drivhus i alle størrelser, design og materialer. Her kan du få en oversikt over alle de mange mulighetene du har når du skal velge drivhus:

Drivhus av polykarbonat – kraftige og holdbare

Drivhus i polykarbonat, er klassiske drivhus med stål- eller kanskje en aluminiumsramme. Vinduene er av robust polykarbonat, som er nesten uknuselig og veldig lette sammenlignet med glass. Polykarbonat har en perfekt lystransmisjon og hjelper deg med å skape perfekte vekstvilkår for alle slags planter som agurker, tomater, chili, blomster og alt annet. Du kan ha drivhus av polykarbonat med klare eller semi-gjennomsiktige vinduer.

Drivhus i glass – klassisk eleganse

Et drivhus med tradisjonelle glassvinduer er vakkert, klassisk og av mange regnes det som det ekte drivhuset, fordi glass er det vi brukte før. Drivhusene i glass, har herdet glass i vinduspanelene, slik at vinduene er kraftige og holdbare. Noen ganger trenger det klare glasset skjerming for å beskytte plantene mot for mye direkte sollys.  

Orangerier – hagelivet på sitt beste

Et klassisk orangeri kan gi stil og eleganse til hagen og terrassen. Orangeriene, er store drivhus med plass til planter og møbler, slik at du kan bruke konstruksjonen som et elegant lysthus eller hagepaviljong. De store og vakre orangeriene  har plass til å slappe av, til ettertanke, blomster og mye annet. Nyt hagen fra innsiden av orangeriet i nesten alle slags vær.

Veggdrivhus – den kompakte løsningen

Veggdrivhus, er unike til den lille hagen, eller som et ekstra drivhus på terrassen eller en balkong. Bruk det til å så frø om våren og til alle slags blomster og urter om sommeren. Ofte har veggdrivhus ingen bakvegg, så du må plassere det opp mot en vegg. Veggdrivhusene, har de samme egenskapene som et tradisjonelt drivhus og kan brukes til alle slags planter.

Minidrivhus og kaldbenker – til en tidlig start på sesongen og litt ekstra glede.  

Minidrivhusene og kaldbenker er beregnet på små hager, terrasser, takterrasser og balkonger. Et minidrivhus er også perfekt når du ønsker et sted med spesielle vekstvilkår for å dyrke mange forskjellige planter – spesielt når du ønsker å forlenge hagesesongen og begynne å plante frø, frøplanter og spirer tidlig på våren. Visste du at et minidrivhus, eller en kaldbenk, er perfekt til salat og mye annet om høsten?

Snøsikre drivhus – for områder med mye snø

Det store utvalget av snøsikre drivhus inkluderer solide og holdbare drivhus med forsterkede rammer for å tåle snøvekten om vinteren. De robuste snøsikre drivhusene er vanlige drivhus med perfekte vekstvilkår – bare med en mer solid ramme. Så når snøen begynner å falle, kan du sove godt om natten, vel vitende om at drivhuset står trygt ute i snøen. De snøsikre drivhusene har snølast på hele 450 kg/m2!

Polytunnel drivhus – sommerløsningen

Et polytunnel drivhus er et rimelig alternativ til dyrere drivhus. Du kan dyrke grønnsaker, frukt og blomster raskt som bare det, med et av disse lettmonterte drivhusene. Et polytunnel drivhus kan forlenge hagesesongen, men vær oppmerksom på at et polytunnel drivhus, er ment som et sesongbasert drivhus og ikke som en permanent konstruksjon!

Hvordan gå videre herfra

Var det for mye informasjon om drivhus? Ikke gi opp. Xpertene våre kan hjelpe deg med å finne og velge akkurat det rette drivhuset du trenger i hagen eller andre steder. Ring oss, send en e-post eller bruk chatten, så svarer vi på alle spørsmål du måtte ha om det store utvalget av drivhus av høy kvalitet. Velkommen til vår verden av vakre drivhus: https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus.aspx

Share

%d bloggers like this: