Snøsikre drivhus til områder med mye snø og kulde

Snøsikre drivhus til områder med mye snø og kulde

Dancover har et stort utvalg av kraftige snøsikre drivhus bygget for områder med mye snøfall. De solide og elegante drivhusene har en mye høyere snø- og vindlast enn ordinære drivhus, slik at du kan sove godt om natten vinterstid når snøen laver ned. Vi har laget disse solide drivhusene spesielt til områder med mye snø, der tradisjonelle drivhus kan være i fare for å kollapse under vekten av for mye snø. Til tross for den kraftige rammen og høye snølasten, er de snøsikre drivhusene prinmært «bare» vanlige drivhus laget til å dyrke en overflod av hjemmedyrkede avlinger av grønnsaker, frukt og blomster. Hvis du bor i et område der det snør mye, ønsker du ikke å sette opp et vanlig drivhus, ettersom det står i fare for å kollapse under for mye snø. Du kan selvfølgelig velge å måke snøen av taket hver gang, men med et snøsikkert drivhus trenger du ikke bekymre deg for den slags – snø- og vindlasten er høy, og drivhuset kan tåle de fleste værforhold. De kraftige snøsikre drivhusene har en snølast på hele 450 kg/m2, så det kan settes opp nesten overalt.

Snøsikre drivhus har en kraftig ramme og nesten uknuselige vinduspaneler

De snøsikre drivhusene fra Dancover har kraftige vinduspaneler laget enten av 4 eller 6 mm polykarbonat. De lette vinduspanelene er enkle å montere og langt mer holdbare enn tradisjonelt drivhusglass. Vinduspaneler i polykarbonat er nesten uknuselige og forårsaker ikke farlige glasskår som vanlig glass hvis det knuser. Utover det har panelene i polykarbonat alle de samme kvalitetene som glass – høy lystransmisjon for å sikre perfekt vekst inne i drivhuset. Du kan plassere det kraftige og holdbare, snøsikre drivhuset i de fleste hager for å skape et tilfluktssted med en spesiell atmosfære og forhold for å dyrke en rekke forskjellige planter. Har du noen gang vært inne i et drivhus? Det er en herlig følelse å gå inn i et drivhus, og du kan se frem mot å gå inn i et drivhus som er fylt med alle råvarene du ønsker deg. Du finner den spesifikke snølasten på hver av de snøsikre drivhuseneDancovershop.com. Snølasten går så høyt som 450 kg/m2, men ofte kan mindre være tilstrekkelig.

Bruk det elegante snøsikre drivhuset til mye mer enn avlinger

Det snøsikre drivhuset er primært et drivhus for å dyrke alle slags planter, som kanskje ikke vil vokse like godt ute i hagen ettersom de trenger mer varme og mindre vind. Et drivhus kan også brukes som en paviljong eller oransjeri. Med et par stoler og et bord på innsiden av drivhuset, få du et herlig sted å sitte «ute» uansett vær. Et snøsikkert drivhus gir akkurat den samme herlige roen som et hvilket som helst annet drivhus. Stig inn i drivhuset, sett deg ned og nyt duften av de ulike plantene og blomstene. Les en bok, ta med en gjest eller to eller ta deg en pause fra verden på utsiden. Hvis du har spørsmål om det kraftige, holdbare og snøsikre drivhuset, kontakt gjerne xpertene våre. De kan hjelpe med å finne det rette drivhuset og besvare eventuelle spørsmål om forlengelser, ekstra ventilasjonsvinduer, materialer og mye mere.

Share

%d bloggers like this: