Uttrekkbare tunneler som innovative foldegarasjer og mye annet

https://www.dancovershop.com/no/products/foldegarasjer.aspx

Dancover er stolte av å kunne presentere et stort utvalg uttrekkbare tunneler til mange forskjellige formål. De uttrekkbare tunnelene, i et elegant italiensk design, er fleksible, solide og har mange praktiske og holdbare løsninger til lagring, beskyttelse, tildekking og mye annet. De uttrekkbare tunnelene leveres som innovative foldetunneler som garasjer til biler, motorsykler og caravaner – i tillegg som store og romslige lagertelt, elegante bassengoverbygg og solide stadiontunneler. Alle de forskjellige uttrekkbare tunnelene har en kraftig og fleksibel sakseramme dekket med en solid og slitesterk duk.

Uttrekkbare tunneler som et effektivt telt til kjøretøyet

Seriene med smarte foldegarasjer beskytter bilen, motorsykkelen, caravanen, bobilen, båten, hagemaskiner eller ulike byggematerialer. Bilen og andre kjøretøy vil være beskyttet mot støv, regn, snø, UV-stråler, fugleskitt og utilsiktede bulker og skraper. Trenger du et telt til et større kjøretøy eller store gjenstander som en båt, caravan eller et stort antall materialer, bestill den romslige Maxi Box med plass til alt du trenger å lagre og beskytte.

En uttrekkbar tunnel som et elegant bassengoverbygg

En annen uttrekkbar tunnel er et innovativ og elegant bassengoverbygg. Når du har et svømmebasseng, vet du at støv, rusk og rask og tørt løv ofte faller i bassenget. Alt dette rusket gjør vannet skittent og lite inviterende. Med et uttrekkbart bassengoverbygg fra Dancover, er problemet redusert betydelig. I tillegg, når du dekker til bassenget med dette elegante, transparente bassengoverbygget, kan du likevel bruke bassenget til en svømmetur. Vi kaller det innovativ funksjonalitet.

Uttrekkbare tunneler til sportsbegivenheter og annet

Stadiontunneler er også en del av utvalget av fleksible og uttrekkbare tunneler. Du har allerede sett de ikoniske stadiontunnelene på idrettsarenaer rundt omkring i verden, eller når du hatt sett på fotball eller annet på TV. De uttrekkbare tunnelene med den fleksible sakserammen kobler sammen garderoben eller området under tribunene med banen. Med en elegant uttrekkbar tunnel, kan spillerne gå rett ut på banen og tilbake igjen. Hvis du har spørsmål om de uttrekkbare tunnelene i en eller annen form, størrelse eller funksjonalitet, besøk gjerne Dancovershop.com eller kontakt xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: