Stilige parasoller og behagelig skygge

parasollen, eksklusive parasollene, parasollene, parasollvariantene, kvalitetsparasoller, profesjonelle hengeparasoll, profesjonelle parasoller, parasoller

Parasoller er en uunnværlig del av å være ute om sommeren når hagelivet skal nytes eller du er ved sjøen. De fleste av oss elsker at solen skinner, men uten en parasoll kan det være vanskelig å hygge seg utendørs særlig lenge. Parasoller har blitt perfeksjonert for én ting, gi behagelig skygge. Konseptet med parasoller er derfor ekstremt enkelt, men når du er på utkikk etter den rette parasollen til hagen, terrassen, kafeen eller hotellet – så åpner det seg en hel verden av design, materialer og funksjonalitet. Dancovershop.com har et stort utvalg av parasoller i høy kvalitet – fra de elementære parasollene, til profesjonelle parasoller tiltenkt hoteller og markedsplasser. Parasollene kan gi skygge om dagen, men om kvelden beskytter de i tillegg mot kveldsduggen, slik at du kan være ute så lenge du har lyst – og både møbler og puter blir også beskyttet.

Eksklusive hengeparasoller fra Italia

Blant utvalget av mange forskjellige parasoller, har vi en serie av de fineste italienske designparasollene i en unik håndlaget kvalitet. Som den elegante parasollen på bildet, Milano Braccio med kappe. Du får parasoller med 350 g/m2 Dralon behandlet mot mugg, 360⁰ roterende fot inkludert, 20⁰ tilt, ramme i pulverlakkert aluminium med en finish av tre. Dette eksklusive utvalget av luksuriøse parasoller passer til et loungeområde, og de vil se inviterende ut på kafeer, restauranter og tilsvarende steder. Hengeparasollene som kan slåes ned er perfekte, siden du ikke trenger å flytte møblene når parasollene slås ned for kvelden. Vi har mange års erfaring med blant annet parasoller og forskjellig utstyr til hagen – så hos oss finner du alltid den rette løsningen.

Hengeparasoller og vanlige runde parasoller med eller uten fot

Det store utvalget av kvalitetsparasoller, dekker hele spekteret av parasoller: fra de enkle runde parasollene til terrassen, og til store profesjonelle hengeparasoller til hoteller og kafeer. Alle parasollene er laget av de beste materialene og har høy funksjonalitet, som gjør det enkelt å bruke alle parasollvariantene – både de små og de store modellene. Med innebygget sveivesystem og andre løsninger er det lett å åpne og lukke de ulike parasollene. I tillegg har mange av parasollene en roterende fot og de kan tiltes for å gi optimal skygge hele dagen. Vær oppmerksom på at noen av disse eksklusive parasollene har en lenger leveringstid ettersom de håndlages på bestilling. Her får du en eksklusiv og holdbar parasoll i mange år.

Besøk: https://www.dancovershop.com/uk/products/sun-umbrellas.aspx for å lese mer og finne den rette parasollen til sommeren vi har foran oss.

Share

%d bloggers like this: