Terrassevarmere – en kjøpsveiledning

https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Terrassevarmere er en uunnværlig del av utelivet – på terrassen, inne i en paviljong eller partytelt, i et drivhus eller andre steder i hagen. Vi har et stort utvalg av terrassevarmere i høy kvalitet, som kan utgjøre en enorm forskjell når du ønsker å hygge deg i hagen, selv når temperaturen er litt lav. Her kan du se de forskjellige typene terrassevarmere til enhver anledning:

Frittstående infrarøde terrassevarmere

En veldig fleksibel og effektiv løsning, er de frittstående infrarøde terrassevarmerne med lavt strømforbruk og to varmeinnstillinger på 460 W/900 W eller 300 W/600 W. Dreiefunksjonen vil fordele varmen jevnt, og du kan bruke den både ute og inne. Håndtaket gjør den enkel å flytte. De moderne, elektriske varmeelementene i karbonfiber varmer nøyaktig der og når du trenger den – på terrassen, inne i et partytelt eller en paviljong, eller inne i en båt eller en bobil. Sumatra terrassevarmer har en trygg berøringsfunksjon i tillegg til innebygget elektronisk brannbeskyttelse der en liten elektronisk sensor slår av ovnen hvis noen velter den overende. Det gjør ovnen perfekt til å plassere under et bord på terrassen, slik at du kan ha det varmt og godt mens du sitter rundt bordet om kvelden. Dreiefunksjonen fordeler varmen jevnt til alle rundt bordet.

Terrassevarmere til å montere på en vegg eller et stativ

De klassiske terrassevarmerne til å montere på en vegg, eller på et stativ for å ha mer fleksibilitet. De ulike terrassevarmerne er enten av kvarts, infrarøde eller halogen. Alle dekker et område på ca. 14-16 m2 og kan kombineres for å dekke et større område. De fleste av disse ovnene har en fjernkontroll som gjør de veldig enkle å betjene. Ovnene leveres med braketter og beslag til montering. Beslagene er justerbare for å maksimere effekten av ovnen. Du kan bestille stativet til terrassevarmeren separat, eller du kan bestille en ovn sammen med et stativ for en mer fleksible løsning.

Hengende terrassevarmere til terrassen og partyteltet

Noen av de mest populære terrassevarmerne er det store utvalget av hengende ovner laget til terrassen, partyteltet eller paviljongen. Siden den hengende ovnen er lett å flytte og henge opp, kan du bruke dem på terrassen eller inne i et partytelt eller en paviljong. Flere av de hengende terrassevarmerne har en fjernkontroll, og du kan justere varmen i tre trinn fra 500 W og opptil 1500 W, avhengig av modellen. De hengende terrassevarmerne har deksel av pulverlakkert stål eller aluminium, og ulike varmekilder som halogen, infrarød og karbon. De hengende terrassevarmerne har en kjetting til enkel montering på terrasser eller inne i et partytelt eller en paviljong.

Vifteovner til blant annet partytelt, paviljonger og drivhus 

En annen løsning for å varme opp et partytelt, paviljong eller verksted, er de kompakte vifteovnene. Det er kjedelig å ha en fest i et partytelt hvis alle fryser. Det å ha en vifteovn med eller uten tilt-funksjon, vil raskt gjøre temperaturen perfekt. De elektriske vifteovnene har kabinett og blader av rustfritt stål. Samtlige er CE/GS/EMS-sertifisert, termostatkontrollert og enkle å betjene. Du kan bruke viften til luftsirkulasjon ved å ikke slå på varmefunksjonen – perfekt for en varm dag på kontoret, inne i en paviljong eller på sommerfesten i et partytelt. Vifteovnen er en modell med lavt støynivå, med bare 55 dB målt fra en avstand på 1 m. Se hele utvalget av terrassevarmere av høy kvalitet her:
https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Share

%d bloggers like this: