FleXtents® quick-up telt med tusenvis av elegante løsninger

FleXtents® quick-up telt

De populære FleXtents® quick-up teltene er de beste i Europa. Du kan se de innovative quick-up teltene nesten overalt, både på private fester og profesjonelle arrangementer. Quick-up teltene er resultatet av mange år med innovativ produktutvikling, der vi har lagt fokus på å utvikle en lett, kraftig og bærbar teltløsning i høy kvalitet – i mange variasjoner til forskjellige formål. Du kan bruke det fleksible quick-up teltet til alle slags anledninger slik som markeder, messer, fester, idrettsarrangementer og mye mere. Bruk FleXtents® quick-up teltet utendørs til beskyttelse mot vær og vind, eller inne som en stand eller salgsbod på messer og markeder innendørs. Nå har vi introdusert nykommeren FleXtents® PRO S quick-up telt, med en lett duk i enten svart eller hvitt.

FleXtents® PRO S quick-up telt har flere kombinasjoner enn noensinne!

Med de nye FleXtents® quick-up teltene, har du enda mere å velge fra når du trenger et quick-up telt i høy kvalitet til en privat fest i hagen eller til et profesjonelt arrangement. Uansett hva du trenger det kraftige og lette FleXtents® quick-up teltet til, så finner du det garantert på Dancovershop.com. Vi har veldige attraktive og konkurransedyktige priser, et stort utvalg, rask levering og profesjonell rådgivning hvis du ønsker det. Med den nye PRO S -serien, er FleXtents® quick-up teltene tilgjengelige i enda flere kombinasjoner hvis du regner med størrelser, design, farger og materialer. Et overslag summeres til nesten 2 000 forskjellige kombinasjoner. De populære FleXtents® quick-up teltene er enkle å transportere og de kan settes opp på nesten 60 sekunder.

FleXtents® PRO S er den elegante og rimelige nykommeren i en stor familie

Det nye quick-up teltet PRO S har en 40 mm pulverlakkert stålramme med sekskantede ben som gir maksimal styrke. De store fotplatene gir stabil og solid forankring når teltet settes opp. Høyden på FleXtents® PRO S kan justeres i tre forskjellige posisjoner, slik at det kan tilpasses nøyaktig de behovene du har. Takduken er laget av 260 g/m2 polyester med PVC-belegg, og sideveggene er laget av 115 g/m2 polyester med PU-belegg. Taket er vanntett, UV-bestandig, motstår flekkdannelser og er vaskbart! For at det skal transporteres enkelt, anbefaler vi at du bestiller en transportbag til FleXtents® PRO S quick-up teltet. For optimal sikkerhet, mens du oppholder deg i quick-up teltet under et arrangement, anbefaler vi at du også bestiller en safetypack med stormstropper og jordspyd. Hvis du har spørsmål om de elegante FleXtents® quick-up teltene, ta gjerne kontakt på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: