Båttelt – også perfekte for campingvognen

dancover.fr/blog-new/backoffice

Båttelt – som navnet indikerer – er laget for å dekke til båter. De høye, solide båtteltene er laget for å gi mange forskjellige typer båter ly for været under vinteropplag på land. Båtteltene fra Dancover er romslige, så du har plass til å jobbe på båten om vinteren og om våren – så båten blir klar til det er tid på å sette den ut på vannet igjen. Hvis du har en campingvogn – vil et båttelt ofte være den perfekte løsningen på grunn av høyden og romslige plassen i teltet.

Båtteltene beskytter ditt dyrebare ‘leketøy’

Båtteltene er vanligvis en mindre utgift sammenlignet med prisen på båter flest. Samme hva slags båt du har så ønsker du sannsynligvis å ta godt vare på den, og for å gjøre det – får du ingenting bedre enn et båttelt – det vil bevare båten din, eller ditt dyrebare ‘leketøy’ fin og tørr gjennom vinteren. Hvis du ønsker å lagre en campingvogn vil de fleste modellene passe i et av båtteltene. Et båttelt vil selvfølgelig holde mange andre ting som trengs å holdes tørre og rene – forskjellige maskiner, utstyr eller andre ting du har problemer med å finne plass til andre steder. En annen fordel med de elegante og solide båtteltene er at de er naturligvis er veldig fleksible og kan flyttes hvis det blir behov for det. Hvis du velger å sette opp båtteltet hjemme – hvis du har plass til det, eller i havnen hvis mulig – uansett vil båten din være trygg og tørr.

Båtteltene er romslige og solide

Båtteltene fra Dancover er tilgjengelige med galvanisert stålramme og solid 600g/m2 PVC-duk. Du har god plass til å komme inn i teltet, og det er forskjellige modeller å velge mellom der du har plass til å arbeide på båten om vinteren og utover, så båten blir ferdig til den skal ut på vannet igjen om våren. Båtteltet leveres med solide plugger for å sikre duken så du kan sove godt om natten selv om det skulle blåse opp. På Dancovershop.com kan du studere alle valgmulighetene vi har for å finne et båttelt som vil passe perfekt til dine behov.

Båttelt i en lettere versjon

Båtteltene er den beste løsningen i de fleste tilfeller, men av og til er det noe mindre som er trikset. På Dancovershop.com finner du en serie båtrammer og presenninger som sørger for god beskyttelse for båten. Båtrammen og presenningene beskytter kanskje ikke båten din i samme grad som båtteltet, men det sørger for at båten din er beskyttet mot nedbør, fuglemøkk, løvfall osv. En annen fordel ved å velge en ramme og presenning er kostnadene og fleksibiliteten, siden de er enda enklere å flytte sammenlignet med båtteltene.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: