Hengeparasoller er det nye svarte

Hengeparasoller er det nye svarte

Parasoller er en nødvendighet om sommeren for å få ly og skygge. De fleste av oss elsker solen, men vi trenger skygge i løpet av dagen. Parasollen er også flott å bruke om kvelden, kanvastaket over terrassen holder dugget unna så du kan nyte kveldene mye lenger. En parasoll er også en veldig fleksibel løsning, siden du kan flytte den rundt i hagen eller på terrassen.

 

Hengeparasoller er etterspurt
Det nye svarte når det kommer til parasoller må være hengemodellene. De er både vakre, dekorative og veldig enkle å håndtere. På Dancovershop.com finner du et bredt utvalg parasoller fra de klassiske parasollene, til de moderne hengeparasollene. Med en elegant parasoll vil du tilføre både et praktisk og vakkert strøk til hagen din eller terrassen. Dancover leverer parasoller både til private- og profesjonelle kunder slik som hoteller, restauranter og kafeer.

Parasoller i profesjonell kvalitet og italiensk design
Dancover presenterer et nytt spekter veldig vakre, eksklusive og elegante hengeparasoller. Disse er laget i materialer av høy kvalitet, med et moderne firkantet design som på en vakker måte vil forene hagemøblene og bli et naturlig midtpunkt i hagen, på terrassen, kafeen, restaurant og hotell eller ved svømmebassenget. Parasollene er både vakre, eksklusive og veldig holdbare. De er i tillegg veldig funksjonelle med tanke på hvordan parasollene opereres. De uttrekkbare parasollene er ulike mange andre tilsvarende parasoller, ved at du slipper å flytte bord og stoler når du folder parasollen inn og ut.

Disse parasollene er et resultat av mange års erfaring med parasoller til profesjonelt bruk. Det er derfor det er en ekstrem fokus på hver eneste liten detalj – slik som materialvalg, bevegelige deler og finish. Med en av disse parasollene er du ganske sikker på å få et kvalitetsprodukt som vil fungere perfekt i årevis uten vedlikehold. Det er som nevnt profesjonell kvalitet på disse parasollene, og de kan sees på mange kafeer, restauranter og hoteller. Mange privatkunder har også valgt en av disse vakre parasollene, på grunn av det eksklusive utseendet og funksjonalitet.

Et vakkert eksempel
En av de mange vakre hengeparasollene er Palladio Braccio med kappe som måler 3,5 x 3,5 meter. Rammen er laget av lakkert aluminium med finish av tre, kanvasen er tung, holdbar 350g/m2 og vanntett.  Parasollen kan vinkles 20° og leveres med en 360° roterende fot, Dancovershop leverer ballast til foten.

Vanntett og UV-bestandig
Dralon® er en av hemmelighetene bak disse vakre og holdbare parasollene. Det handler om tysk kvalitet i tykke vevde tekstiler som hindrer solskinn og regn å trenge igjennom. Materialet er UV-bestandig, holder formen og er enkelt å rengjøre. Det er derfor Dralon® er det perfekte valget for eksklusive parasoller i høy kvalitet.

Hos Dancovershop.com kan du velge fra et bredt spekter parasoller, fra de klassiske parasollene til moderne hengeparasoller. Med en vakker parasoll vil du tilføre både et praktisk og elegant strøk til hagen din eller terrassen. I butikken finner du også et bredt utvalg paviljonger og hagemøbler slik som spisebord til solsenger og mye annet.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: