Campingtelt til sommerferien

Campingtelt til sommerferien

Ønsker du å oppleve naturen i sommerferien? Camping er en fantastisk måte å komme virkelig nær skogen eller stranden samme hvor du er. Mange mennesker bor og jobber i byene og for de er camping en perfekt måte å komme seg ut hvor det er frisk luft og mye plass. Med campingteltet Easy Camp har du alle muligheter for å få en fantastisk opplevelse når du våkner opp midt ute i naturen og hører fuglene som synger, for å få litt frisk luft og med himmelen over deg. Disse teltene veier så å si ingenting fordi det er ingen tunge stenger som vanligvis veier mye og tar tid å montere. Du bare fjerner campingteltet Easy Camp fra bærebaggen og det integrerte rammesystemet spretter ut av seg selv. Du trenger ikke å legge i, eller koble til stenger. Alt du trenger å gjøre er å feste teltet med inkluderte barduner og plugger for vindsikring.

Flere fordeler med campingteltet Easy Camp

  • Enkelt å sette opp
    • Veier så og si ingenting
    • Moderne design
    • Plass til to personer

Mange forskjellige campingtelt

I tillegg til det praktiske og stilige campingteltet Easy Camp finner du også mange andre campingtelt hos Dancover. Du kan for eksempel finne er rekke telt i høy kvalitet fra den velkjente leverandøren Outwell. Dancover har i tillegg sitt eget kvalitetsmerke som kalles TentZing. Her finner du campingtelt til 4 personer til meget konkurransedyktige priser. En annen mulighet er et telt fra den rimelige Flashtent serien. Flashtent er en annen type såkalt pop-up telt som foldes ut automatisk når det tas ut av bærebaggen. Raskt og enkelt hvis du ønsker å bruke så lite tid så mulig på å sette opp teltet når du er på ferie.

Paviljong til sommerfesten

Dancover er den ledende leverandøren i Europa på paviljonger og partytelt til fest og profesjonelle arrangementer. Det er derfor det er helt naturlig at du også finner et stort utvalg campingtelt i det store assortimentet. Du finner hele utvalget av campingtelt og andre typer telt som paviljonger og partyteltdancovershop.com.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: