Perfekte potter til sommerblomstene dine

Perfekte potter til sommerblomstene dine

Dancover har er et stort utvalg lettvektspotter i mange forskjellige farger, former og størrelser som vil utgjøre en stor forskjell i de fleste hager, på terrassen eller inne i huset. Pottene har en rekke fordeler i sammenligning med tradisjonelle keramikkpotter.

 

Pottene ser akkurat ut som tradisjonelle potter
Dancover har over 70 forskjellige potter så det skulle være mulig å finne en passende løsning for hagen din på dancovershop.com. Kanskje du foretrekker de klassiske pottene med et overbevisende utseende i stein, keramikk eller terrakotta. Samme hvilken variant du foretrekker, pottene vil garantert pynte opp omgivelsene med frodige grønne og blomstrende planter. Pottene kan brukes både inne og ute. Pottene skaper en fin atmosfære og terrassen blir et fristed av planter og blomster etter din egen smak.
Pottene leveres i to hoved-design
Dancover forhandler to typer potter designmessig – det er den moderne typen med rette linjer, og den tradisjonelle varianten med et mer klassisk design. Lettvektspottene sørger for å skape flotte omgivelser og du må virkelig tett på pottene for å oppdage at de ikke er gammeldagse tunge potter i keramikk eller betong.

Pottene er produsert i Italia.
Pottene er produsert i Italia i solid slagkraftig gjenbrukbar plastikk. Det betyr at de er så å si umulig å knuse, de vil heller ikke knuse vinterstid ettersom de er laget for å tåle temperaturer mellom 60° og -50° C.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: