Lagringsplass – eller bedre plass til arbeidet?

Lagringsplass – eller bedre plass til arbeidet?

Vi lever i en verden i kontinuerlig forandring. I jobb -og bedriftssammenheng er det slik av vi til tider trenger ekstra lagring- eller arbeidsplass for kortere eller lengre perioder. Kanskje har vi behov for lagringsplass til varer eller utstyr – eller kanskje vi trenger bedre plass til produksjonsarbeidet når vi får en større ordre. Vi trenger kanskje å renovere huset og trenger plass for å arbeide utendørs uten å være avhengig av værforholdene. Siden behovet er midlertidig er det en stor fordel å velge en fleksibel løsning som et lagertelt eller et shelter.

Fleksible lagringsløsninger fra Dancover

Dancover er den ledende eksperten og leverandøren av telt til alt fra party og eventer til profesjonelt bruk i Europa. For lagring og ekstra arbeidsplass finner du et bredt utvalg telt og sheltere som f.eks. Arched storage tent, Arched Plus, PRO PVC og Titanium. Disse er alle solide, holdbare lagringstelt som raskt kan settes opp når behovet dukker opp, og kan blir brukt til en rekke forskjellige formål – lagring av maskineri, gods og varer, kjøretøy eller annet med behov for å holdes trygt og tørt. Et lagertelt eller lager-shelter vil naturligvis også fungere perfekt som midlertidig arbeidsplass der en kan utføre arbeidet skjermet for vær og vind.

Fleksibel, skjermet arbeidsplass

Når du har satt opp lagerteltet eller shelteret kan du kombinere bruken, – ha varer og utstyr lagret mens resten av plassen benyttes som arbeidsplass. Utstyr og maskineri beholdes i perfekt stand og det er mulig å åpne og lukke telt og sheltere for å sikre lett tilgang og ventilasjon. Det er mulig å installere belysning i telt og sheltere.

Profesjonell veiledning

dancovershop.com finner du et stort utvalg lagertelt og sheltere i mange forskjellige varianter og størrelser. Fra små lagertelt med plass til gods og varer eller noen få kjøretøyer, til store lagersheltere på mer enn hundre kvadratmeter. Du kan også få råd og veiledning med å ringe våre profesjonelle rådgivere hos Dancovershop.com på 020 8099 7570 – de kan gi råd vedrørende størrelse, materialer og fleksibilitet.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: