Profileringsprodukter fra Dancover utgjør en stor forskjell

Profileringsprodukter fra Dancover utgjør en stor forskjell

Profileringsprodukter er viktige biter i den generelle markedsføringsinnsatsen til de fleste virksomheter. Til tross for Internett og alle de fantastiske mulighetene der, må du likevel fange oppmerksomheten til potensielle kunder i virkeligheten i tillegg – i butikker, på utstillinger, på ulike arrangementer som messer, markeder og produktlanseringer, idrettsarrangementer og annet. Med noen av Dancovers profesjonelle profileringsprodukter med digitalt trykk, klarer du garantert å skape positiv oppmerksomhet overalt. Vi har enkeltprodukter eller en hel pakke med forskjellige profileringsprodukter for å få full effekt.

Profileringsprodukter med digitalt trykk

Profileringsprodukter er en rimelig og effektiv måte å promotere virksomheten, et produkt eller deg selv for den saks skyld. Vi har en rekke proffe profileringsprodukter med digitalt trykk. Velg mellom FleXtents® quick-up telt, strandflagg, rullebannere, profileringsbager, popup-bannere og en rekke profileringspakker til messer og andre profesjonelle arrangementer. Her har du anledning til å lage et unikt kunstverk, som vi kan trykke på alle produktene før vi sender det til deg. Du kan få alt fra egen logo til heldekkende design med bilder, grafikk og tekst.

Profileringsprodukter med et unikt budskap og stil

Profileringsprodukter kan hjelpe deg med å promotere virksomheten ved å skape oppmerksomhet og anerkjennelse. Du kan kalle det reklame, promotering eller profilering. Uansett hva det kalles, det handler om å få oppmerksomheten til de du ønsker å tiltrekke deg. Med et unikt trykk på et FleXtents® quick-up telt på messen, kommer du garantert til å tiltrekke deg oppmerksomhet fra både besøkende og andre deltakere. Du kan få FleXtents® quick-up telt dekorert med eget kunstverk – en liten logo på kappen, stor tekst over hele duken eller en elegant kombinasjon av produktbilder, egen logo eller tilbudene du har. Hvis du bruker quick-up teltet uten sidevegger, kan du skrive budskapet ditt på noen av de andre profileringsproduktene fra Dancover.

Profileringsprodukter med personlig service

Profileringsprodukter gir mange muligheter for markedsføring av virksomheten. Trenger du hjelp til å velge de rette produktene til profileringen? Kontakt profileringsekspertene våre på Dancovershop.com. De kan fortelle deg alt om det vi har av profileringsprodukter.

Share

%d bloggers like this: