Lagertelt til caravan og bobiler

Lagertelt til caravan og bobiler

Lagertelt er den perfekte lagerløsningen når du ønsker å ta godt vare på de store kjøretøyene som caravan, campingbil, bobil eller flerbruksbil. Dancover tilbyr et stort utvalg av lagertelt, som er perfekte til store gjenstander generelt. Lagerteltene er både høye, solide og holdbare – og vil beskytte caravanen, campingbilen eller bobilen i en kortere eller lengre periode når kjøretøyet eller hengeren ikke er i bruk. Det store teltet har plass til caravanen og mye annet, og vil også ha plass til andre kjøretøy, tilhengere, maskiner osv. Trenger du et lagertelt med ekstra plass til noe? Disse lagerteltene i høy kvalitet innfrir formålet helt perfekt.

Lagertelt til båter og andre store gjenstander

Lagertelt fra Dancover er opprinnelig laget for å lagre båter når de står på land. Den store størrelsen og funksjonaliteten på de romslige teltene, gjør dem til det innlysende valget for å lagre caravaner, campingbiler og mye annet. Caravanen eller campingbilen kan lagres i et beskyttet miljø, og samtidig har du plass til å jobbe på kjøretøyet – rengjøre og klargjøre det til den nye sesongen på veien. Et stort lagertelt vil beskytte caravanen og mye annet fra vær og vind. Ved å ha caravanen eller båten inne i et stort lagertelt, kan du holde kjøretøyet eller fartøyet i finere stand fra år til år. Bare pass på å holde caravanen eller båten inne i teltet om høsten og vinteren.

Romslige og holdbare lagertelt fra Dancover

De store lagerteltene leveres i forskjellige størrelser og design. Vi er ganske sikre på at du finner et lagertelt som møter kravene og spesifikasjonene du måtte ha. Noen av de kraftige og holdbare lagerteltene til caravan og båter har en galvanisert stålramme, og solid 600 g/m2 PVC-duk. Designet av lagerteltet gir god plass til adkomst i teltet. Når du velger et stort lagertelt, har du fri tilgang til kjøretøyet du har lagret. Dancover leverer lagerteltene med solide plugger for å sikre teltet. Du kan gjøre lagerteltet endre sikrere ved å bruke safetypacks med stormstropper og jordspyd, så du kan sove godt selv om det blåser opp ute. Vi har lagertelt til både privatkunder og bedriftsmarkedet.

Share

%d bloggers like this: